Addsystems under 2020

Addsystems under 2020

2020 har ju påverkat oss alla på ett sätt som väl ingen kunde förutse och många har fått uppleva hur skör tillvaron ändå kan vara. Nedan finns lite info om vad som skett på Addsystems under året.

Ny medarbetare

Vi på Addsystems har haft turen att inte påverkas så mycket som bolag, och under hösten märker vi t. o. m en större efterfrågan på våra lösningar än tidigare. I och med detta, och tack vare mer omfattande projekt med våra befintliga kunder, har det gett oss möjlighet att anställa vår nya applikationskonsult/systemutvecklare, Jesper Granbo.

Vidareutveckling av vår mall- och ärendeflödesbyggare

För att ni hela tiden ska få alltmer nytta av Add pågår ett löpande utvecklingsarbete av Add. Under 2020 har det handlat mycket om vidareutveckling av vår mall- och ärendeflödesbyggare. Den ger oss helt unika möjligheter till kundanpassningar samt att bygga generella appar inom ramen för vår standardplattform. Vi har även tagit fram en förbättrad design av startsidan i Add och kommer att fortsätta med designtrimning och mycket annat under 2021.

Julgåva till Hand in Hand

Vi är, som tidigare år, väldigt stolta över att som stödföretag till utvecklingsorganisationen Hand in Hand vara med och bidra till att utsatta och fattiga kvinnor får kunskap och kraft att ta sig själva och sina familjer ur fattigdom för gott.

Julgåva till Hand in Hand

God Jul och Gott nytt år!

Vi på Addsystems vill även passa på att önska en fortsatt fin jul och ett riktigt fint år 2021!

Comments are closed.