Är ni på väg att hamna i konsulttimme-fällan?

Är ni på väg att hamna i konsulttimme-fällan?

Vid val av IT-leverantör väljer många att ta in konsulter, vilket kanske till en början känns som den mest lönsamma och effektivaste lösningen för tillfället. Problemet som sedan uppstår är att utan en välformulerad kravspecifikation kommer dessa konsulttimmar att ticka på i rätt snabb takt och kan därför i slutändan bli en dyr historia.

Hur ni undviker den klassiska fällan

Vi på Addsystems tror att det smartaste och det mest kostnadseffektiva sättet att hantera verksamhetens arbetsrutiner är att införskaffa ett webbaserat IT-system som kan förändras utan programmering. Med det följer flera fördelar, däribland:

  • Inga oförutsedda kostnader för IT-konsulter
  • Ett snabbt och enkelt införande av systemet
  • Friheten i att kunna hitta bra arbetssätt allteftersom

Webbplattformen Add

Vår webbaserade plattform, Add, är en flexibel standardlösning med hög kundanpassning som kan samla all information i en och samma plattform och som enkelt kan formas och växa med er verksamhet. Det går smidigt att ändra och vidareutveckla lösningar steg för steg.

I dagsläget har vi mer än 40 000 Add-användare som förstår nyttan och ser möjligheterna med vad rätt system kan göra för verksamheten. Med rätt system får ni en smartare och mer kostnadseffektiv lösning.

Läs gärna mer om hur Webbplattformen Add skulle kunna hjälpa er i ert arbete.

Comments are closed.