Ärendehantering

Ärendehantering
Dags att få full översikt över dina
ärenden, dokument & arbetsuppgifter?
Lägg in, kom åt och dela relevant information med minimalt antal klick
Add Ärendehantering
Slider

Add Ärendehantering - Hjälper dig att prioritera

Ärendehantering i Webbplattformen Add

Ställer du höga krav på er ärendehantering samt på kvalitet? Vi har under nära 20 års tid byggt en djup kunskapsbas genom våra kunder för att kunna skapa ett så enkelt och smidigt ärendehanteringssystem (ÄHS) som möjligt.

Med Add som ärendehantering får du det stöd du behöver för att skapa anpassade arbetssätt. Du och dina medarbetare kan lägga in och komma åt relevant information med minimalt antal klick samt möjlighet att skapa, förändra och publicera innehåll på ett helt nytt sätt. Genom oss kan du effektivisera ditt företag, hålla koll på det som är aktuellt och synliggöra avvikelser. Se videon när Addsystems vd, Fredrik Sundström, berättar mer om ärendehanteringen i Add.

Ärendehantering i Add

– Färdiga arbetsflöden
– Helt kundanpassade arbetsflöden
– Påminnelsefunktioner och tidsstyrningar
– Översikt för att sortera, gruppera och filtrera
– Kraftfull rapporthantering m filtrerbara urval
– Få rapporter automatiskt till din e-post
– Export till MS Excel av all data
– All information är sökbar, inkl bifogade filer
– Rollstyrda behörigheter
– Villkorsstyrda menyer för enkel inrapportering och kvalitetssäkring
– Engagerar hela personalstrykan

 

Testa Add gratis

Add erbjuder:

– ett stabilt & webbaserat ledningssystem
– bred volym av lösningar och funktioner
– integration gentemot befintliga system
– snygg och inbjudande design
– automatisering & effektivisering
– verktygen för att styra, kontrollera & följa upp
– enkelhet, även för ovana datoranvändare
– färdiga samt kundanpassade lösningar
– mycket system för pengarna
– skydd av värdefull information och dagliga backuper
– en långsiktig lösning

Vi gör er ärendehantering enklare

Det ska vara roligt, smidigt och tryggt att jobba. En förutsättning för det är bra verktyg. Med Add som ett webbaserat ledningssystem får ni ett behörighetsstyrt system som förenklar och effektiviserar er ärendehantering markant. Vi har färdiga ärendehanteringslösningar anpassade för en rad områden. Allt för att ge dig en snabb start i implementeringen av vårt system. Lösningarna kan självklart anpassas efter dina specifika behov.

Kom åt dina ärenden med minimalt antal klick

Med ärendehantering på vårt sätt får du tillgång till ett system som är enkelt att hantera, är lättillgängligt, skalbart och extremt flexibelt. Ärendehanteringsmotorn i Add har även inbyggda verktyg för implementering av avancerade flöden. Du och dina medarbetare kan lägga in och komma åt relevant information med minimalt antal klick.

Drag and drop-editor ger utrymme för anpassning

Mallar och hela ärendeflöden kan byggas med drag and drop-teknik i webbläsaren vilket ger er möjligheten att bygga egna flöden och själva ändra och effektivisera allteftersom verksamheten utvecklas.

Forma er ärendehantering som ni vill ha den

Vi förstår att olika verksamheter kräver sin egen unika ärendehantering, därför har flexibilitet varit en självklarhet för oss. Istället för att behöva leta upp det som är relevant för just dig, får du det serverat direkt från startsidan.

I Add Ärendehantering medföljer kompletta arbetsflöden för tex. hantering av avvikelser, förslag, synpunkter, reklamationer, revisioner, resebeställningar, utbildningsanmälan, nyckeltalsrapportering mm.

Dessa befintliga flöden kan även vid behov förändras i sin helhet.

Vi bygger upp nya kundanpassade arbetsflöden för att möta er verksamhets behov och krav. Arbetsflödena går att få i fritt antal steg och med funktioner som tidsstyrningar, påminnelsemejl, automatisk val av ex. åtgärdare, uppföljare, godkännare beroende på vilken organisationsenhet man skapat ärendet för

Det finns möjlighet till avancerad konfiguration och anpassning av ärendeflödena. Några exempel på dessa är tidsstyrningar, påminnelsemejl, att ärendet går till olika ansvariga/olika steg beroende på inskrivet värde i ett fält. Ett ärende kan exempelvis gå till en chef på högre nivå om de inmatade kostnaderna överstiger ett visst belopp, eller beroende på vald ärendetyp.

För varje steg i ärendeflödet kan ett e-postmeddelande med en länk till ärendet och valfritt textinnehåll skickas till valfria personer.
Ärenden kan även nås via startsidan i systemet där alla ärenden listas.

Separata översikter som visar upp pågående samt avslutade ärenden.

I översikten ser man ärendestatus, rubrik, löpnummer, ärendetyp och kategori, vem ärendet ligger hos osv. Dessa fält går även att gruppera och filtrera för att på så sätt få en bättre överblick.

”Add erbjuder ett bra och lättillgängligt systemstöd för våra verksamhetssystem, avvikelsehantering och allmän informationsspridning till personalen.”

 

Mikael Jonsson
Quality & Environmental manager
Gunnebo Fastening Systems AB

Se kort genomgång om ärendehanteringen i Add

Intro Add ärendehantering

Ärenderapporter i mobilen

Boka gratis demo!Kalendern laddas...
- Tillgänglig
 
- Bokad
 
- Delvis bokad
Välj en tid >>

Testa 1 månad gratis

Gör som många andra. Testa och utvärdera Add i lugn och ro.
Ingen uppsägning eller installation behövs.

 

Välj ett alternativ
Härmed samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas enligt Addsystems integritetspolicy. Läs mer på www.addsystems.com/integritetspolicy


Välj ett alternativ
Härmed samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas enligt Addsystems integritetspolicy. Läs mer på www.addsystems.com/integritetspolicy

Välj ett alternativ
Härmed samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas enligt Addsystems integritetspolicy. Läs mer på www.addsystems.com/integritetspolicy

För mer info: