Allt viktigare med generella informationshanteringssystem

Allt viktigare med generella informationshanteringssystem

Allt viktigare med generella informationshanteringssystem

Efterfrågan på programmerare i Sverige ökar ju mer digitaliserat samhället blir. Det blir därmed allt viktigare med smarta, heltäckande och användarvänliga informationshanteringssystem.

Addsystems har därför valt att designa en informationshanteringslösning vars kärna enkelt kan anpassas till varje enskild kund och användare utan några direkta programmeringsinsatser; inte minst för att få kunderna att tycka det känns kul och inspirerande att arbeta i, vilket leder till varaktiga resultat.

– Trenden pekar dessutom idag mot att kunder efterfrågar så få system som möjligt. Genom generella och smarta informationshanteringslösningar, som har blivit ett sätt att hantera bristen på programmerare, går det nu att hantera informationen i endast ett eller ett fåtal system, säger Fredrik Sundström, vd på Addsystems.

Trots att krav på effektiv intern informationshantering är en central roll i de flesta organisationer fyller informationshanteringssystem en allt mer kritisk sådan hos många.

– Genom att använda ett system som ger varje medarbetare tillgång till exakt den information de behöver och efterfrågar i sin dator, surfplatta eller mobiltelefon kan verkligen effektivisera det dagliga arbetet, säger Fredrik Sundström.

Comments are closed.