Lösningar

Lösningar
Lösningar
LÖSNINGAR

Flexibelt med färdiga samt anpassade lösningar. Välj mellan ett 20-tal

Ledningssystem

Med Add som ledningssystem får ni en komplett lösning helt anpassat efter era behov. Välj önskade delar av huvudmodulerna dokument-, ärende- och processhantering eller något av de trettiotal lösningar som finns. Varje medarbetare får sin egen startsida med anpassad information utifrån sin roll i organisationen.

Lösningar inom ledningssystem:

Personal/HR

Med lösningarna för Add Personal/HR kan ni enkelt planera de anställdas ledighet och se till att verksamheten fungerar även under semestertider. Inarbetade timmar ligger ofta till grund för verksamhetens intäkter. Add Personal/HR hjälper er att hålla koll på timmar, både inarbetade timmar och de timmar anställda är frånvarande. Nedan listas lösningar vi har inom personal/HR.

Lösningar inom personal/HR:

Vård och omsorg

I våra lösningar för vård och omsorg ingår enkel hantering av Lex Maria och Lex Sarah.

Lösningar inom vård och omsorg:

Administration

Effektivisering av möten, diariehantering och support. Låt plattformen ta hand om påminnelser, om vad som behövs göras och av vem, samt övrig trist och enformig administration.

Lösningar inom administration:

Juridik

Addsystems erbjuder lösningar för både avtalshantering och rättsfallshantering.

Lösningar inom juridik:

Produktion/Planering

Enkel koordinering av arbetsuppgifter och underhåll. Ha alla ärenden samlade på ett och samma ställe.

Lösningar inom produktion/planering:

Ekonomi och finans

Inom ekonomi/finans är det extra viktigt att informationen inte hamnar i fel händer. Med våra ärendehanteringslösningar är ni alltid 100% säkra på att informationen inte kommer i orätta händer. Kriteriehanteraren ser till att rätt information laddas upp vid rätt tillfälle. Ni slipper onödig information och missar ingenting viktigt.

Lösningar inom ekonomi/finans:

Kontakta oss

Är du intresserad av att titta lite närmare på webbplattformen Add som en lösning för er verksamhet, eller bara nyfiken på att veta mer? Hör gärna Fredrik Sundström, vd på Addsystems, berätta om lösningarna i Add.