Andra lösningar/Tillval

Lösningar
Lösningar
LÖSNINGAR

Flexibelt med färdiga samt anpassade lösningar. Välj mellan ett 20-tal

Ledningssystem

Med Add som ledningssystem får ni en komplett lösning helt anpassat efter era behov. Välj önskade delar av huvudmodulerna dokument-, ärende- och processhantering eller några av de tjugotal tillvalslösningar som finns. Varje medarbetare får sin egen startsida med anpassad information utifrån sin roll i organisationen.

Lösningar inom ledningssystem:

Personal/HR

Med lösningarna för Add Personal/HR kan ni enkelt planera de anställdas ledighet och se till att verksamheten fungerar även under semestertider. Inarbetade timmar ligger ofta till grund för verksamhetens intäkter. Add Personal/HR hjälper er att hålla koll på timmar, både inarbetade timmar och de timmar anställda är frånvarande. Nedan listas lösningar vi har inom personal/HR.

Lösningar inom personal/HR:

Vård och omsorg

I våra lösningar för vård och omsorg ingår enkel hantering av Lex Maria och Lex Sarah.

Lösningar inom vård och omsorg:

Administration

Effektivisering av möten, diariehantering och support. Låt plattformen ta hand om påminnelser, om vad som behövs göras och av vem, samt övrig trist och enformig administration.

Lösningar inom administration:

Produktion/Planering

Enkel koordinering av arbetsuppgifter och underhåll. Ha alla ärenden samlade på ett och samma ställe.

Lösningar inom produktion/planering:

Ekonomi och finans

Inom ekonomi/finans är det extra viktigt att informationen inte hamnar i fel händer. Med våra ärendehanteringslösningar är ni alltid 100% säkra på att informationen inte kommer i orätta händer. Kriteriehanteraren ser till att rätt information laddas upp vid rätt tillfälle. Ni slipper onödig information och missar ingenting viktigt.

Lösningar inom ekonomi/finans: