Ledningssystem

Nu kan du äntligen få ordning på hela ditt ledningssystem

Med Add ledningssystem behöver du inte veta i förväg hur din verksamhet ser ut kommande år. Systemet följer dig i realtid och kan därmed lätt anpassas medan verksamheten växer eller förändras, även över tid.

Flexibiliteten i Add speglar sig tydligt på våra kunder som är allt från småföretagare med ett fåtal anställda till stora bolag på 19 000 anställda. Att ett ledningssystem ska vara formbart och användarvänligt är två viktiga faktorer för att det ska vara effektivt och roligt att arbeta i. Med Add krävs inga tidigare datorkunskaper. Det är således väldigt enkelt att komma igång.

Add är ett enkelt, väldesignat och kraftfullt ledningssystem med väldigt många funktioner, som dessutom sparar dig både tid och pengar. Du får förbättrad struktur, tydligare målstyrning och bättre kvalitetssäkring eftersom Add som ledningssystem fyller medarbetarnas krav och förväntningar.

Add ledningssystem:

– Förtydligar roller och ansvar
– Inga uppgifter faller mellan stolarna
– Säkrar ett organiserat & effektivt arbetssätt
– Unik på marknaden med dess bredd
– Hanterar omfattande informationsmängder
– Helt webbaserad och med dagliga backuper
– Befriar dig från enformiga arbetsuppgifter
– Automatiska påminnelser

Add erbjuder:

– Ett komplett webbaserat ledningssystem
– Unik volym av lösningar och funktioner
– Snygg och inbjudande design
– Tillgänglighet, även när du är på språng
– Färdiga samt kundanpassade lösningar
– Mycket system för pengarna
– En långsiktig lösning
– Trygg förvaring med dagliga backuper

Slipp begränsas av tekniska lösningar

Systemet kan förändras utan programmering och kan därför anpassas utifrån verksamhetens behov, vilket är viktigt när du väljer ledningssystem. Vid val av ledningssystem ska du se till att välja ett som kan anpassas och utvecklas efter vad verksamheten redan gör, och inte tvärtom. Läs mer om fördelarna för din bransch.

Bygg egna processer - enkelt och smidigt

Från processverktyget på startsidan navigerar du ned till checklistor och dokument. Här kan du som administratör även bygga egna processer på ett enkelt och smidigt sätt. Med vår integration med MS Office kan du arbeta med dokument direkt i valfri webbläsare via dator, surfplatta eller smartphone.

Enkelt eller avancerat – helt upp till dig

Add Ledningssystem passar den mindre eller medelstora verksamheten som vill komma igång snabbt med fördefinierade lösningar. Med anpassningar kan det även leva upp till större bolags komplexa behov. Det görs möjligt tack vare Adds flexibla struktur och förändringsbarhet. Hög informationssäkerhet gör det till ett optimalt ledningssystem för verksamheter inom hälsa och sjukvård, finanser samt andra områden där det är viktigt att skydda känslig och värdefull information.

Vill du ha allt eller utöka stegvis?

Add kan implementeras som ett integrerat ledningssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Du kan även välja att implementera en enskild lösning med möjlighet att i framtiden utvidga till ett komplett system för verksamhetsutveckling. Varje del innehåller bland annat avancerad dokumenthantering, avvikelsehantering och möjlighet att koppla till standardkrav. Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan använda systemet för att utveckla kvaliteten på din verksamhet.

Få gratis testkonto!

Gör som många andra. Testa och utvärdera Add under en månads tid. Ingen installation eller uppsägning behövs.

 

Härmed samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas enligt Addsystems integritetspolicy. Läs mer på www.addsystems.com/integritetspolicy

”Add är ett enkelt och lättanvänt redskap för dokumenthantering, möteshantering, process- och ärendehantering m.m, som gör det smidigt att upprätta och ajourhålla även komplicerade integrerade ledningssystem.”

 

Rickard Wester
Kvalitets- och Miljöansvarig
Västervik Miljö & Energi AB

Ta genvägen till ett effektivare arbete

Add som plattform är både till för att underlätta arbetet samt få de anställda att tycka det känns kul och relevant att arbeta i genom att vara lätthanterligt, tydligt, snyggt och roligt att använda.

Läs gärna om Fredrik Sundströms, vd på Addsystems, tre tips om hur du implementerar ditt ledningssystem. Läs även hur ett webbaserat ledningssystem enkelt bidrar till effektivitet, hållbarhet och kvalitet i din verksamhet.

Få en egen startsida

Varje medarbetare får en egen startsida med anpassad information utifrån sin roll i organisationen. Du kan direkt på startsidan rapportera avvikelser, skapa nya instruktioner och se en lista över ärenden att hantera. Det går även att bädda in Youtube- och Vimeoklipp samt ladda upp filmer i Add och visa det i exempelvis nyheter.

Med en webbaserad modell har du dessutom alltid tillgång till den senaste versionen och behöver aldrig undra över om versionen som ligger i pärmen är den senast uppdaterade.

Ledningssystem startsida Add

Anpassas lätt till ditt arbetssätt

Bristande intern samordning och svaga ledningssystem kan få vilket välfungerande företag som helst att tappa fotfästet. Med Add som ledningssystem får du en komplett lösning för systematiskt kvalitetsarbete och informationssäkerhet, helt anpassat efter dina behov. Välj din egen kombination av lösningar för dokumenthantering, ärendehantering och processhantering. På så vis får du alla förutsättningar för att uppnå de krav och mål som ställs på din verksamhet.

Genom att använda ett system som är väldigt enkelt att växa i och där varje medarbetare får tillgång till just den information de behöver, direkt i sin dator, surfplatta eller smartphone, effektiviserar det dagliga arbetet avsevärt. Dessutom är fördelen med ett bredare system att de även kan lösa flera problem. Du får helt enkelt mycket system för pengarna.