Ledningssystem

Play
Ta kontrollen över din verksamhets arbetsrutiner

"Add hjälper
verksamheten med
tidsbesparing, effektivitet
och att göra rätt"

ADD LEDNINGSSYSTEM

Med rätt system kan du enkelt få full översikt över dina dokument, ärenden och arbetsuppgifter.

Slider

Add Ledningssystem anpassas helt efter era behov

Webbaserat ledningssystem

Behöver du se över ert ledningssystem eller verksamhetssystem? Med Add ledningssystem behöver du inte veta i förväg hur din verksamhet ser ut kommande år. Systemet följer dig i realtid och kan därmed lätt anpassas efter hur verksamheten växer eller förändras.

Att ett ledningssystem ska vara säkert, formbart och användarvänligt är tre viktiga faktorer för oss. Vi vill att det ska kännas tryggt, effektivt och roligt att arbeta i Add. Dessutom krävs inga tidigare datorkunskaper. Det är således väldigt enkelt att komma igång. Passar alla verksamheter, stora som små.

Add ledningssystem:

– Förtydligar roller och ansvar
– Inga uppgifter faller mellan stolarna
– Säkrar ett organiserat & effektivt arbetssätt
– Unik på marknaden med dess bredd
– Hanterar omfattande informationsmängder
– Helt webbaserad och med dagliga backuper
– Befriar dig från enformiga arbetsuppgifter
– Engagerar hela personalstrykan
– Automatiska påminnelser

 

Testa Add gratis

Add erbjuder:

– Ett komplett webbaserat ledningssystem
– Unik volym av lösningar och funktioner
Automatisering & effektivisering
– Snygg och inbjudande design
– Tillgänglighet, även när du är på språng
– Färdiga samt kundanpassade lösningar
– Mycket system för pengarna
– En långsiktig lösning
– Trygg förvaring med dagliga backuper

Få Add Ledningssystem Bas

för endast
1900 kr/månVad ingår?
✔ 10 anställda
(Priset per anställd sjunker vid fler anställda)
✔ Ärendehantering
✔ Processhantering
✔ Dokumenthantering
✔ Automatiska uppdateringar
✔ Dagliga backuper

Vad skiljer Add från andra system?

Många är till en början osäkra på hur ens system ska se ut. Med Add behöver ni inte någon detaljerad kravspecifikation innan ni börjar. Lösningar och funktioner kan enkelt bytas ut eller läggas till i efterhand.

 

Den höga formbarheten gör det möjligt för användaren att skapa funktionalitet utefter verksamhetens behov, utan att behöva luta sig mot ytterligare programmering.

 

Flexibiliteten i Add speglar sig tydligt på våra kunder som är allt från småföretagare med ett fåtal anställda till stora bolag på 19 000 anställda. Med Add står ni väl förberedda inför framtida förändringar.

 

Läs gärna om Fredrik Sundströms, vd på Addsystems, tre tips om hur du implementerar ditt ledningssystem.

Slipp begränsas av tekniska lösningar

Systemet kan förändras utan programmering och kan därför anpassas utifrån verksamhetens behov, vilket är viktigt när du väljer ledningssystem. Vid val av ledningssystem ska du se till att välja ett som kan anpassas och utvecklas efter vad verksamheten redan gör, och inte tvärtom. Läs mer om fördelarna för din bransch.

Bygg egna processer - enkelt och smidigt

Från processverktyget på startsidan navigerar du ned till checklistor och dokument. Här kan du som administratör även bygga egna processer på ett enkelt och smidigt sätt. Med vår integration med MS Office kan du arbeta med dokument direkt i valfri webbläsare via dator, surfplatta eller smartphone.

Hur ser din verksamhet ut om 3 år?

Förmodligen inte som idag. Därför är det viktigt att välja ett system med hög anpassningsbarhet där du kan ändra på funktionaliteten under resans gång. Låt verkligheten styra och optimera enkelt själv utefter det. Med Add står ni väl förberedda inför framtida förändringar, både tekniska som organisatoriska. Hög informationssäkerhet gör det till ett optimalt ledningssystem eller verksamhetssystem för verksamheter där det är viktigt att skydda känslig och värdefull information.

Vill du ha allt eller utöka stegvis?

Add kan implementeras som ett integrerat ledningssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Du kan även välja att implementera en enskild lösning med möjlighet att i framtiden utvidga till ett komplett system för verksamhetsutveckling. Varje del innehåller bland annat avancerad dokumenthantering, avvikelsehantering och möjlighet att koppla till standardkrav. Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan använda systemet för att utveckla kvaliteten på din verksamhet.

Ta genvägen till ett effektivare arbete

Add som webbplattform är ett enkelt, väldesignat och kraftfullt ledningssystem med väldigt många funktioner. Du får förbättrad struktur, tydligare målstyrning och bättre kvalitetssäkring eftersom Add som ledningssystem och verksamhetssystem fyller medarbetarnas krav och förväntningar. Dessutom är det ett kostnadseffektivt val för din verksamhet då det krävs minimalt utbildningsbehov och går snabbt att implementera.

Läs gärna om Fredrik Sundströms, vd på Addsystems, svar på 5 frågor och svar om it-säkerhet, trender & kundernas krav. Läs även om hur ett webbaserat ledningssystem enkelt bidrar till effektivitet, hållbarhet och kvalitet i din verksamhet.

”Add är ett enkelt och lättanvänt redskap för dokumenthantering, möteshantering, process- och ärendehantering m.m, som gör det smidigt att upprätta och ajourhålla även komplicerade integrerade ledningssystem.”

 

Rickard Wester
Kvalitets- och Miljöansvarig
Västervik Miljö & Energi AB

Anpassas lätt till ditt arbetssätt

Bristande intern samordning och svaga ledningssystem kan få vilket välfungerande företag som helst att tappa fotfästet. Med Add som ledningssystem får du en komplett lösning för systematiskt kvalitetsarbete och informationssäkerhet, helt anpassat efter dina behov. Välj din egen kombination av lösningar för dokumenthantering, ärendehantering och processhantering. På så vis får du alla förutsättningar för att uppnå de krav och mål som ställs på din verksamhet.

Få en egen startsida

Medarbetarna får en egen startsida med anpassad information utifrån sin roll i organisationen. Du kan direkt på startsidan rapportera avvikelser, skapa nya instruktioner och se en lista över ärenden att hantera. Det går även att bädda in Youtube- och Vimeoklipp samt ladda upp filmer i Add och visa det i exempelvis nyheter.Välj ett alternativ
Härmed samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas enligt Addsystems integritetspolicy. Läs mer på www.addsystems.com/integritetspolicy

Välj ett alternativ
Härmed samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas enligt Addsystems integritetspolicy. Läs mer på www.addsystems.com/integritetspolicy

För mer info: