Integrerat ledningssystem för miljö, kvalitet & arbetsmiljö

Miljö / Kvalitet / Arbetsmiljö
INTEGRERAT LEDNINGSSYSTEM
Slider

Integrerat ledningssystem för en varaktig verksamhet

Webbaserat ledningssystem

Många verksamheter förstår idag vitsen med integrerade ledningssystem. Du får en enklare och tydligare överblick över hur man arbetar i verksamheten, vilket bidrar till ett effektivare arbete.

De stora fördelarna med ett integrerat ledningssystem är bland annat att de håller ihop verksamheten. Det gemensamma verksamhetssystemet ska ta hänsyn till de önskemål och krav som finns gällande miljö, kvalitet och arbetsmiljö. Istället för att ta hänsyn till tre olika system behöver du bara ett enda som omfattar alla olika aspekter. Med Add som ledningssystem minskar våra kunder kraftigt på både kostnader och på den tid som krävs för att få ett ISO-certifikat som bekräftelse på ett kvalitetssäkrat ledningssystem.

Arbetsmiljöledningssystem OHSAS 18001

Add Arbetsmiljöledningssystem skapar en säkrare arbetsplats och en sundare arbetsmiljö. Inte bara genom att minimera riskerna utan även genom att hantera och identifiera relevanta risker samt ta fram interna rutiner.

Kvalitetsledningssystem ISO 9001

Ett certifierat kvalitetsledningssystem ser till att interna och externa krav hanteras på ett säkert sätt. Med Add kan ni säkerställa att era produkter och tjänster har tagits fram och producerats enligt fastställda krav. Kvalitetsledningssystem ökar dessutom kunskapen om företagets risker och dess allvarlighet.

Miljöledningssystem ISO 14001

Add Miljöledningssystem är ett komplett verktyg som ger er allt stöd ni behöver för att bedriva ett aktivt miljöarbete. Det passar både den mindre verksamheten som snabbt vill komma igång med miljöarbetet, så väl som den större verksamheten med mer komplexa behov och önskemål. Oavsett om målet är ett strukturerat arbete mot en ISO 14001 certifiering eller en önskan om att få ordning på sin miljödokumentation passar Add Miljöledningssystem lika bra.

”Add är ett enkelt och lättanvänt redskap för dokumenthantering, möteshantering, process- och ärendehantering m.m, som gör det smidigt att upprätta och ajourhålla även komplicerade integrerade ledningssystem.”

 

Rickard Wester, Kvalitets- och Miljöansvarig
Västervik Miljö & Energi AB

Flexibel avvikelsehantering

I Add Miljöledningssystem kan ni hantera verksamhetens miljöavvikelser och strukturerat arbeta med att åtgärda och följa upp dessa.

Komplett processverktyg för struktur på processer

Verksamhetens miljörelaterade processer kan enkelt definieras och struktureras i processverktyget.

Vass dokumenthantering med versions- och remisshantering

Med ett integrerat ledningssystemet kan ni hantera alla dokument ni behöver för ert arbete. Information som hanteras är bland annat instruktioner, policyer, protokoll, mål och handlingsplaner. Det finns även stöd för att ta fram miljöaspektregister samt för att samla in och presentera miljörapporter.

Standarder och miljölagar

För att kunna koppla miljödokumenten till ISO-krav finns kopplingsstrukturer, dock ej textinnehåll, enligt senaste utgåvan av ISO 14001 tillgängliga direkt i systemet. Det är även möjligt att bygga upp lagförteckningar med visning av lagar och andra krav.

Testa Add gratis!

Gör som många andra. Testa Add under en månads tid - helt utan förpliktelser!
Välj ett alternativ
Härmed samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas enligt Addsystems integritetspolicy. Läs mer på www.addsystems.com/integritetspolicy

 

 

Boka kostnadsfri demo!Kalendern laddas...
- Tillgänglig
 
- Bokad
 
- Delvis bokad

RestTool – verktyget för en effektiv resursuppföljning

Addsystems har i samarbete med Visita och Sleepwell tagit fram verktyget RestTool (Rest) – ett verktyg för en enkel och effektiv resursuppföljning. Läs mer om RestTool och om hur verktyget kan komma till användning, samt Visitas pressmeddelande om hur Rest kan hjälpa deras medlemmar att hålla koll och effektivisera verksamhetens energi- och vattenanvändning.


Vill du få full kontroll över era ärenden, dokument och arbetsprocesser?

Missa inte möjligheten att få testa Add i 30 dagar – helt utan förpliktelser!

 

Testa 1 månad gratis

 

Välj ett alternativ
Härmed samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas enligt Addsystems integritetspolicy. Läs mer på www.addsystems.com/integritetspolicy

Välj ett alternativ
Härmed samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas enligt Addsystems integritetspolicy. Läs mer på www.addsystems.com/integritetspolicy