Personal / HR

Add Personal/HR
Play
ADD PERSONALHANTERINGSSYSTEM

SE TILL ATT VERKSAMHETEN FUNGERAR
- ÄVEN UNDER SEMESTERTIDER

Vill du lägga mindre tid på administration och istället fokusera mer på att utveckla verksamheten? Då är Add Personal/HR rätt lösning för dig. Våra lösningar ger dig allt det stöd som du behöver, oavsett om det gäller ledighet, nyanställning, medarbetarsamtal eller delegering av arbetsuppgifter.

Add som personalhanteringssystem hjälper dig att samla all information som rör personalen på ett och samma ställe vilket gör att du snabbt och enkelt kan få fram den information du önskar direkt i via dator eller mobil. Plattformen underlättar och förtydligar även varje medarbetares roll och ansvar. Ni kan även arbeta i samma dokument, ge feedback och kommentera varandras arbeten på ett smidigt sätt.

Det bästa med Add är att det är möjligt att
snabbt och enkelt att ge återkoppling och
information till alla medarbetare inom
organisationen samtidigt.

 

Elaine Snahr Bryntesson
Personal- och kvalitetsansvarig
Olivia hemtjänst AB

Se till att verksamheten fungerar

Med lösningarna för Add Personal/HR kan ni enkelt planera de anställdas ledighet och se till att verksamheten fungerar även under semestertider.

Närvaro, frånvaro och timmar

Inarbetade timmar ligger ofta till grund för verksamhetens intäkter. Add Personal/HR hjälper er att hålla koll på timmar, både inarbetade och de timmar anställda är frånvarande.

Uppföljnings- och medarbetarsamtal

Vi har lösningar för olika typer av uppföljningssamtal. Färdiga formulär med frågor för att ta reda på hur medarbetarna trivs på arbetsplatsen, samt med vad som eventuellt kan förbättras. Det finns även lösningar för personaluppföljning vid långtidssjukskrivning och rehabilitering, där man kan välja och uppdatera sjukskrivningsgrad samt välja tider för nya uppföljningar osv.

Introducera medarbetare samt delegera arbetsuppgifter

Med våra lösningar för nyanställning kan ni hålla koll på att era nya medarbetare blir rätt introducerade i verksamheten. Vid både nyanställning som befintlig anställning kan man som chef behöva delegera ut arbetsuppgifter till sina anställda. Vi har delegeringslösningar som ni smidigt kan sköta dokumentationen och arbetet kring.