Vård och omsorg

Add Vård och omsorg - Ett tryggt stöd i ditt dagliga arbete

Rapportera direkt i mobilen

Rapportera direkt i mobilen

Medarbetare kan enkelt rapportera händelser och incidenter med en gång i sin smartphone och göra sina daganteckningar direkt på plats ute hos den boende, vilket höjer effektiviteten betydligt.

Användare samt externa personer kan med hjälp av Add informeras direkt via e-post samt sms. Det används idag bland annat för att skicka kallelser till besök automatiskt från Add.

Add håller koll på våra avvikelser och
samlar åtgärder och resultat på samma ställe.

 

Elaine Bryntesson, Personal- och kvalitetsansvarig,
Olivia hemtjänst AB

Säkra kvalitetsarbetet i vården

För att kunna följa upp verksamheten och kvalitetssäkra olika processer, används plattformen Add med fördel som en lösning inom vård och omsorg. På så vis hjälper systemet dig att leva upp till de krav och förväntningar som ställs. Hög informationssäkerhet gör det till ett optimalt ledningssystem för verksamheter inom hälsa och sjukvård. All Information förvaras tryggt genom dagliga backuper. Via checklistor blir det också lätt att hålla koll på att allt som ska utföras blir utfört.

Med enkel delegeringshantering får du automatiska uppföljningar och påminnelser samt en lättöverskådlig översikt av alla ärenden. Du får även en komplett lösning för att hantera lex Sarah- och lex Maria-ärenden, som du enkelt kan rapportera in och följa upp. Användandet går dessutom lätt att anpassas alltefter myndighetskraven tillkommer eller förändras.

Läs mer om Add vård och omsorg samt om de lösningar och versioner vi har inom området.

Boka en personlig webbdemo - helt kostnadsfritt!

Testa Add 1 månad gratis

Gör som många andra, testa och utvärdera Add under en månads tid – helt utan förpliktelser.
Ingen installation eller uppsägning behövs.

 


Härmed samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas enligt Addsystems integritetspolicy*