Vård och omsorg

Play
Ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete

Webbaserat, enkelt & tryggt

"Add hjälper oss
hålla koll på våra avvikelser
och samla åtgärder och
resultat på samma ställe"

ADD VÅRD & OMSORG
Slider

Add Vård och omsorg - Ett tryggt stöd i ditt dagliga arbete

Rapportera direkt i mobilen

Rapportera direkt i mobilen

Medarbetare kan enkelt rapportera händelser och incidenter med en gång i sin smartphone och göra sina daganteckningar direkt på plats ute hos den boende, vilket höjer effektiviteten betydligt.

Användare samt externa personer kan med hjälp av Add informeras direkt via e-post samt sms. Det används idag bland annat som ett hjälpmedel inom vården för att exempelvis skicka kallelser till besök automatiskt från Add.

Säkra kvalitetsarbetet i vården

För att kunna följa upp verksamheten och kvalitetssäkra olika processer är rätt it-stöd inom vård och omsorg väldigt viktig. Webbplattformen Add används med fördel som en lösning inom just detta område. Systemet hjälper dig att leva upp till de krav och förväntningar som ställs. Hög informationssäkerhet gör det till ett optimalt ledningssystem för verksamheter inom hälsa och sjukvård. All Information förvaras tryggt genom dagliga backuper. Via checklistor blir det också lätt att hålla koll på att allt som ska utföras blir utfört.

Få automatiska uppföljningar

Med enkel delegeringshantering får du automatiska uppföljningar och påminnelser samt en lättöverskådlig översikt av alla ärenden. Du får även en komplett lösning för att hantera lex Sarah- och lex Maria-ärenden, som du enkelt kan rapportera in och följa upp. Användandet går dessutom lätt att anpassas alltefter myndighetskraven tillkommer eller förändras.

Läs mer om Add vård och omsorg samt om de lösningar och versioner vi har inom området.

Boka gratis demo!Kalendern laddas...
- Tillgänglig
 
- Bokad
 
- Delvis bokad
Välj en tid >>

Testa Add en månad gratis!

Gör som många andra, testa och utvärdera Add under en månads tid – helt utan förpliktelser.
Ingen installation eller uppsägning behövs.

 

Välj ett alternativ
Härmed samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas enligt Addsystems integritetspolicy. Läs mer på www.addsystems.com/integritetspolicy


För mer info: