Med Add version 5 öppnas en värld av möjligheter för oss och våra kunder

Med Add version 5 öppnas en värld av möjligheter för oss och våra kunder

Tack för att du hittat till vår hemsida och vill läsa mer om vår plattform Add och företaget Addsystems. Jag vill också hälsa dig välkommen till vår helt nya hemsida som vi lanserat nu i maj. Med vår nya lösning baserad på WordPress vill vi snabbare och lättare ge dig en bild av de möjligheter som Add kan erbjuda.

Vi på Addsystems fokuserar i grunden på en enda sak och det är att bygga in allt smart som vi och våra kunder kommer på, i en allt kraftfullare lösning. Vi vill att man ska kunna få tillgång till de bästa tänkbara lösningarna men utan att behöva betala stora kostnader för it-konsulter och programvara.

Nu under våren 2016 är vi inne i en fantastiskt spännande period efter att ha avslutat vår största uppgradering av plattformen någonsin. Med Add version 5 har vi efter 1,5 års utvecklingsarbete skapat en helt ny flexibilitet i plattformen och ett nytt gränssnitt.

Jag måste erkänna att jag inte väntade mig att skillnaden skulle bli så stor och att det skulle öppna upp så mycket frihetsgrader framåt för oss. Eftersom vi fått in riktiga många och engagerade nya kunder sedan uppgraderingen, så är vi allt fler som ser möjligheterna med Add v5.

Vad kommer då att hända under 2016? Vi vidareutvecklar nu de 30-talet tillvalslösningar som finns med nya startsidepaneler, ny statistik och förbättrad design. De kommer enkelt att kunna testas av våra kunder samt på sikt även kunna installeras och köpas direkt i Add till en fast månadsavgift utifrån organisationens storlek.

När det gäller den smidiga dokumenthanteringen i Add, så uppgraderar vi i år själva redigeringen i MS Office med en ny lösning som är densamma som används för MS Sharepoint Online för MS Office 365. Det gör arbetet ännu smidigare och gör att redigering kan göras i alla vanliga webbläsare om man som användare arbetar med MS Office 365/2015.

Nya lösningar tillsammans med partners
För branschorganisationen Visitas medlemmar har vi tagit fram en gratisversion och en betalversion av en plattform för att samla in och presentera miljöprestanda för bl a hotell och restauranger. Det gör vi i samarbete med Sleepwell och vi vill på så sätt bidra till att minska miljöbelastning och öka jämförbarheten inom branschen.

För finanssektorn har vi i samarbete med Renil AB tagit fram en lösning för att samla in och värdera finansiell risk i en kvalitetssäkrad informationshantering för olika bolag. Eftersom vi med Add kan skapa kompletta lösningar på ett så pass kostnadseffektivt sätt välkomnar vi nya partners som vill ha Add som plattform för spännande nya tillämpningar.

 

Kontakta mig gärna på 08-545 664 03 så kan vi tala om hur plattformen Add kan göra för nytta för just er verksamhet!

Comments are closed.