RestTool – förenklar hållbarhetsarbetet

RestTool – förenklar hållbarhetsarbetet

Ett smidigt verktyg som med små medel kan göra stor skillnad för verksamheters miljö- och hållbarhetsarbete.

Få bättre koll på resursförbrukningen
Det är både smart och lönsamt att snåla på våra naturresurser, men det räcker inte. Klimatförändringarna går allt snabbare. Addsystems har i samarbete med Visita och Sleepwell tagit fram ett enkelt verktyg, RestTool, för effektiv resursuppföljning. Det ska därmed bli lättare för verksamheter att kunna arbeta med att minska sin energiförbrukning.

Tillgängligt överallt
Det är alltid roligare att kunna mäta framgång. Med hjälp av RestTool får användaren möjlighet att kunna mäta och följa upp verksamhetens energi- och vattenanvändning på ett lätt sätt. Varför inte rapportera in och följa upp resursförbrukningen i diagramform, direkt via din smartphone, platta eller dator?

Vi har skapat IT-lösningar för smart informationshantering i 20 år och det är spännande för oss att nu sprida vår unika plattform. Det är viktigt för oss alla att snabba på utvecklingen till en hållbar värld. För kedjeföretag och storföretag som vi traditionellt arbetar mycket med, är detta ett mycket kostnadseffektivt system som lätt kan anpassas”, berättar Fredrik Sundström, vd på Addsystems.

Flera standardversioner
Det finns även utökade versioner med återvinning, matsvinn, kemikalier, koldioxidutsläpp och mer därtill när du vill ha en helhetsbild av dina hållbara framgångar. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om RestTools olika funktioner och om hur verktyget kan komma till användning.

restlogo

Comments are closed.