Vad som hänt på Addsystems 2019

Vad som hänt på Addsystems 2019

Utveckling av funktionalitet
Första halvan av året präglades av utveckling av bakomliggande funktionalitet i Add-plattformen. Det har bestått i att säkerställa att vår unika mall- och flödeseditor kan hantera alla tänkbara scenarier som krävs för framförallt avancerade ärendehanteringsflöden. Även våra lösningar för smidig integration med andra system har vidareutvecklats under våren. Allt detta gjorde det möjligt för oss att under hösten ta fram vår modell för installation och anpassning av tillvalslösningar i Add. Den första tillämpningen blev Add Nyhetshantering. Den lägger grunden för ett arbetssätt som våra kunder förhoppningsvis kommer att ha stor nytta av de kommande åren.

Add-lösning till final i Inuse Award
Under hösten fick vi en inspirerande bekräftelse på vårt arbete för att göra våra lösningar så lättarbetade som möjligt. Då valdes Add Rondering ut som finalist i Inuse Award, bland hundratalet kandidater. Värdiga vinnare blev SMSlivräddare, en app som räddar liv genom digital kommunikation.

30 nya kunder och 2 nya medarbetare
Under året har vi fått möjlighet att välkomna hela 30 st nya kunder. Varje kund tillför nya perspektiv och önskemål, vilket gör att vi hela tiden får anledning att gå igenom hur Add kan förbättras. Det har även gjort det möjligt för oss att förstärka organisationen med två applikationskonsulter, Linnea och Sebastian. På så vis får vi ännu bättre förutsättningar att hjälpa våra kunder att vidareutveckla deras lösningar i Add, samtidigt som vi får mer tid att ta fram nya generella lösningar för våra kunder.

2020
Nu blickar vi fram mot 2020 och ser fram emot att erbjuda våra kunder många flera tillvalslösningar att testa direkt i Add och kunna installera själv. Som applikationsadministratör kommer man själv att kunna testa en tillvalslösning genom att med en knapptryckning installera den för test under 30 dagar. Därefter kan man avropa tillvalet och kan då se direkt vad den kommer att kosta per månad. Den kan även avinstalleras med en knapptryckning om man väljer att avstå. Vi kommer även uppgradera gränssnittet på bland annat startsidan och ta fram flera nya spännande generella funktioner.

Sen vill vi alla på Addsystems önskar dig en riktigt fin avslutning på året!

Vi vill att du din jul ska smycka,
med mycket värme, kärlek, gemenskap och lycka.

Comments are closed.