Vi söker en säljstöd/informatör

Vi söker en säljstöd/informatör

Vill du vara en del av ett väletablerat men expansivt IT-företag som erbjuder bra utvecklingsmöjligheter? Vi är inne i en spännande utvecklingsfas och vill nu komplettera vårt sälj- och marknadsteam med en strukturerad och prestigelös innesäljare/säljstöd.

Om tjänsten
I rollen som säljstöd/informatör ingår bl a att genomföra webbpresentationer för kunder som kontaktat oss. Det handlar även om att ta fram offert och underlag både för nya kunder och för att visa nya lösningar för befintliga kunder. Du kommer att få lära dig hur vårt system fungerar och hur man kan lyfta fram fördelarna med vår flexibla plattform Du ska trivas med att arbeta både självständigt som i team. Du kommer att få en central roll i att ha kontakt med nya och befintliga kunder.

Arbetsuppgifter
– Utföra webbdemon
– Följa upp kundkontakter och boka webbmöten
– Lägga upp demositer
– Ta fram offerter/avtalsförslag
– Prospektbearbetning, mestadels via e-post
– Dema lösningar för befintliga kunder

Vi ser helst att du
– Har god kommunikativ och pedagogisk förmåga
– Är servicemedveten och ansvarsfull
– Har tidigare erfarenhet av försäljning
– Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
– Har god datorvana
– Trivs med att arbeta i en mindre organisation

Din profil
Vi tror att du har en viss erfarenhet av försäljning sen tidigare men kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person bör du vara kommunikativ, pedagogisk och ha lätt för att samarbeta samt ta egna initiativ. Är du dessutom intresserad av mjukvara och teknik är det ett plus, men inget krav.

Vad vi erbjuder
Här välkomnas du till en arbetsplats med ett öppet klimat och fina förmåner. Tillsammans med engagerade medarbetare kommer du sitta i ovanligt trevliga lokaler intill Stureplan i centrala Stockholm. Företaget genomsyras av hög flexibilitet med korta beslutsvägar och en lättsam inspirerande miljö. Vi letar efter dig som vill vara med och vidareutveckla vår unika plattform under lång tid. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning.

Lön
Fast lön. Enligt överenskommelse.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande.
Läs mer och Ansök till tjänsten som säljstöd/informatör redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!


Comments are closed.