Play
Är din verksamhet redo att ta nästa steg

- mot en gemensam plattform för information och kommunikation?

"Add ger användaren
en smidig komplett
bild över företaget"

Slider

ADD WEBBPLATTFORM

För verksamheter som vill ligga i framkant

Läs mer om våra lösningar inom följande områden:

Ledningssystem

Med Add som ledningssystem får ni en komplett lösning helt anpassat efter era behov. Varje medarbetare får sin egen startsida med information utifrån sin roll i verksamheten.

Administration

Add effektiviserar möten, diariehantering och support vilket ger dig mer tid till att utveckla verksamheten istället.

Personal/HR

Med lösningarna för Add Personal/HR kan ni enkelt planera de anställdas ledighet och se till att verksamheten fungerar även under semestertider.

Produktion/Planering

Få en egen startsida över pågående och kommande uppgifter, så inga ärenden hamnar mellan stolarna.

Vård & Omsorg

I våra lösningar för vård och omsorg ingår enkel hantering av Lex Maria och Lex Sarah, samt en särskild delegeringslösning för arbetsuppgifter.

Ekonomi & Finans

Med våra lösningar för ärendehantering är ni alltid 100% säkra på att informationen inte kommer i orätta händer.

Juridik

Få en tydligare överblick över era avtal och rättsfall. Addsystems erbjuder lösningar för både avtalshantering och rättsfallshantering.

Lägg din arbetstid på rätt saker

Hitta, skapa och dela information, håll koll på resultat och nyckeltal, styr åtkomst, bevaka förfallodatum och få automatiska påminnelser som hjälper dig att prioritera. Arbeta fritt, direkt i dator eller mobil.

 

Med Add som ledningssystem kan du genom lättöverskådlig data enkelt planera, kontrollera, följa upp och säkra kvaliteten i verksamheten.

Kom igång redan idag eller få det mer anpassat, precis som ni vill ha det. Bredden och flexibiliteten med Webbplattformen Add utökar era möjligheter och sparar er tid.

Trygg förvaring

I en och samma webbplattform kan du samla in, organisera och lagra all information var och när som helst, med dagliga backuper.

Skalbart

Börja med en eller flera moduler och bygg på allteftersom. Med denna flexibilitet kan Add lätt anpassas till just din verksamhets specifika behov.

Tydlig prisbild

Ingen licenskostnad, bara en löpande månadsavgift och 3 månaders uppsägningstid.

Lättare samarbete

Systemet underlättar och förtydligar varje medarbetares roll och ansvar. Ni kan även arbeta i samma dokument, ge feedback och kommentera varandras arbeten på ett smidigt sätt.

Sparar tid

Med ett så användarvänligt ledningssystem får du mer tid över till att fokusera och lägga tid på det mer viktiga i verksamheten.

Lättillgängligt

Add levereras som en molntjänst och du slipper därmed krångliga uppkopplingar och installationer. Kom lätt åt din information direkt i molnet via dator, surfplatta eller mobil.

Några av våra kunder

Vastervik

 

Logo

 

 

Swedac

 

 

Krav1

Logo

 

 

nfc

 

 

LR Revision

 

 

Orrefors1

svensk ränteförvaltning

 

 

 

Logo

 

 

Orkla3

Jobman1

 

 

 

Garantell1

 

 

 

HydroFör mer info: