ADD WEBBPLATTFORM

För verksamheter som vill ligga i framkant

Play
Är din verksamhet redo att ta nästa steg

- mot en gemensam plattform för information och kommunikation?

Slider

Lägg din arbetstid på rätt saker

Hitta, skapa och dela information, håll koll på resultat och nyckeltal, styr åtkomst, bevaka förfallodatum och få automatiska påminnelser som hjälper dig att prioritera. Arbeta fritt, direkt i dator eller mobil.

 

Med Add som ledningssystem kan du genom lättöverskådlig data enkelt planera, kontrollera, följa upp och säkra kvaliteten i verksamheten.

Kom igång redan idag eller få det mer anpassat, precis som ni vill ha det. Bredden och flexibiliteten med Webbplattformen Add utökar era möjligheter och sparar er tid.

Vi har med hjälp av Add fått god ordning och högre effektivitet i verksamheten.

 

Rickard Wester
Kvalitets- och Miljöansvarig
Västervik Miljö & Energi AB

Add erbjuder

Trygg förvaring

I en och samma webbplattform kan du samla in, organisera och lagra all information var och när som helst, med dagliga backuper.

Skalbarhet

Börja med en eller flera moduler och bygg på allteftersom. Med denna flexibilitet kan Add lätt anpassas till just din verksamhets specifika behov.

Tydlig prisbild

Ingen licenskostnad, bara en löpande månadsavgift och 3 månaders uppsägningstid.

Lättare samarbete

Systemet underlättar och förtydligar varje medarbetares roll och ansvar. Ni kan även arbeta i samma dokument, ge feedback och kommentera varandras arbeten på ett smidigt sätt.

Sparad tid

Med ett så användarvänligt ledningssystem får du mer tid över till att fokusera och lägga tid på det mer viktiga i verksamheten.

Lättillgänglighet

Add levereras som en molntjänst och du slipper därmed krångliga uppkopplingar och installationer. Kom lätt åt din information direkt i molnet via dator, surfplatta eller mobil.

Några som valt Add som plattform

Webbplattformen Add

Få gratis testkonto
Gör som många andra. Testa Add under en månads tid - helt utan förpliktelser!
Välj ett alternativ
Härmed samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas enligt Addsystems integritetspolicy. Läs mer på www.addsystems.com/integritetspolicy


För mer info: