Dokumenthantering

Dokumenthantering
Dokumenthantering
SKAPA, DELA OCH SAMLA ALLT
- PÅ ETT STÄLLE
Lägg in, kom åt och dela relevant information med minimalt antal klick
Add Dokumenthantering

Add Dokumenthantering i alla enheter

Med Add dokumenthantering kan ni arbeta i samma dokument, ge feedback och kommentera varandras arbeten på ett smidigt sätt. Hantera all information digitalt i en och samma webbaserade plattform.

På dagens arbetsplats är effektiv hantering av dokument ett måste. Med Add Dokumentstyrning kan du spara dokument så att alla kan komma åt, arbeta i samma dokument och lätt ge feedback till varandra. Alla får tillgång till rätt dokument via behörighetsstruktur. Systemet håller koll på både vem som gör och som godkänner ändringar.

Dokumentstyrning i Add

– Lätthanterligt även för ovana datoranvändare
– Dokument, rutiner eller instruktioner glöms ej bort
– Rätt person får rätt dokument vid rätt tillfälle
– All information är sökbar, inkl bifogade filer
– Versionshantering med revisionshistorik
– Hanterar all information digitalt
– Arkivera, redigera och dela dokument
– Tidsstyrning av all information
– Möjlighet till elektroniska signaturer

 

Testa 1 månad gratis

Add erbjuder:

– ett komplett webbaserat ledningssystem
samlar allt ert arbete på ett ställe
– unik volym av lösningar och funktioner
– snygg och inbjudande design
– tillgänglighet, även när du är på språng
– färdiga samt kundanpassade lösningar
– mycket system för pengarna
– en långsiktig lösning
– trygg förvaring med dagliga backuper

Versionshantering i Add

En verksamhet som arbetar mycket med dokumenthantering effektiviserar arbetet och får dessutom en högre säkerhet. Versionshantering hjälper dig att ha kontroll på de olika dokumentversionerna. Du får därmed snabbt kontroll över vilken version av dokumentet som är den senaste. Ni kan även ge flera tillgång till att remisshantera ett dokument innan det skickas för godkännande. När du arbetat klart med ett dokument går det lätt att skicka det vidare till nästa person som är ansvarig. Självklart kan du också ställa in olika behörighetsnivåer i Add. På så sätt säkerställer du att endast de som ska se dokumentet har tillgång. Snabbt, enkelt och säkert.

Hantera dokument i Add

Du kan alltid tidsstyra dokument och information, som när du vill att information ska gå ut till personalen eller när ett nytt dokument blir aktuellt. Behöver du ta fram äldre information finns det en bra sökfunktion i systemet. Det gäller dokument som är under framtagande, gällande och arkiverade – all information finns sparat direkt i systemet. Du behöver inte längre spara allt på papper som kräver brandsäkra arkiv, allt finns digitalt helt webbaserat.

Användarvänligheten i Add dokumenthantering

Addsystems webbplattform för dokumenthantering är mycket lättanvänt också för personer som inte är speciellt datorvana. Eftersom alla företag är unika kan du enkelt bygga och anpassa Add dokumenthantering utifrån din verksamhets behov. Dokumenthanteringssystemet kan anpassas på en mängd sätt och skräddarsys utifrån dina önskemål. Några av de användarvänliga funktioner som finns i systemet är:

  • Helt anpassad metadata, kategoriseringar och design av dokument
  • Anpassad remisshantering
  • Läskvitton för hantering av läsanmodan
  • Välja mellan MS Word, inbyggd texteditor eller t ex pdf

Helt webbaserat

Det är lätt att söka och ta fram information för alla som arbetar i systemet. Tack vare att programmet är helt webbaserat behöver ni aldrig tänka på att det ska installeras på olika datorer. Det enda du behöver är en dator med internetuppkoppling för att jobba. Eftersom det är webbaserat finns all information sparad även om en dator går sönder vilket är en extra trygghet att luta sig mot.

Lägg till bilder, länkar och filer

Alla dokument kan anpassas helt efter verksamheten. Till varje dokument går det att lägga till valfritt antal bilder, länkar och filer. Allt som läggs in i systemet går sedan snabbt att söka fram via sökfunktionen. Add dokumenthanteringssystem är effektivt och hjälper verksamheten att fokusera på rätt saker.

All information på samma plats

En stor fördel med plattformen är att ni samlar all information på ett och samma ställe. Dokumenthanteringssystemet har en inbjudande design och är mycket lätt att komma igång och arbeta i. Välj mellan helt färdiga mallar och kundlösningar eller bygg ett som är anpassat för just ditt företag. Satsa på en långsiktig lösning som gör det möjligt att nå all information även när du är på språng.

Alla har lätt för att hitta den sökta informationen i Add, vilket hjälper
verksamheten med tidsbesparing, effektivitet och att göra rätt.
Vi kan också på ett enkelt sätt se om information går fram, genom
att kolla i loggen på varje dokument vem som öppnat det.

 

Freddy Jensen
Compliance Manager
Euromaster AB

Anpassningsbart utseende

Dokumentets och sidhuvudets utseende samt innehåll kan anpassas efter verksamheten. Det går även enkelt att lägga till bifogade filer, bilder och länkar från andra delar av systemet till dokumentet. All dokumentation är sökbar tack vare fulltextindexering.

Rätt användare får se och godkänna dokument

Med Add Dokumenthantering följer en remisshantering. Naturligtvis kan vi hjälpa dig att anpassa även remissförfarandet efter din verksamhet. För att vara säker på att rätt person godkänner dokumenten ger vi dig möjlighet att lägga till elektroniska signaturer. Utifrån enskilda dokument eller menyalternativ kan du bestämma vilka som har rätt att läsa, redigera, lägga till, ta bort och koppla dokument.


Välj ett alternativ
Härmed samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas enligt Addsystems integritetspolicy. Läs mer på www.addsystems.com/integritetspolicy
https://www.addsystems.com