Add Intranät

Skapa delaktighet med
ett kraftfullt intranät

Använd Add som din centrala startpunkt för verksamheten. Utforska
intranätfunktioner som nyheter, länkar, kalender och nyckeltal direkt från startsidan.
Integrera Add Intranät med ledningssystemet för en sömlös upplevelse

Add Intranät är en naturlig startpunkt

Add Intranät skapar en naturlig startpunkt för samtliga anställda kring ledningssystemet eller kring verksamheten som helhet. Som användare kan man välja att minimera enskilda sidsektion och som systemadministratör kan man flytta runt på sidan och lägga till egna sk sidsektioner.  

Nyhetshantering är en modern lösning för företagsintranät som erbjuder funktioner som nyhetskarusell, schemaläggning, kategorisering och kommentarsfält. Det finns även möjlighet att skapa interna och externa länkar, visa händelser i en kalender, integrera RSS-flöden och presentera nyckeltal. Användarstatistik loggas automatiskt, och det finns hjälpfunktioner för att underlätta användningen. 

Add Intranät nyhetshantering

Nyhetshantering

En av funktionerna som Add Intranät erbjuder är Add Nyhetshantering, vilken utgör en kärnfull och modern lösning med utmärkta funktioner. Med Add Intranät kan du agera likt många av våra kunder och använda Add som ditt företagsintranät. Genom detta kan du publicera nyheter och inbjudningar, och du har möjligheten att välja vilka som ska få se nyheterna samt lägga till ett kommentarsfält för interaktion. 

Add Nyhetshantering ger följande möjligheter: 

  • Nyhetskarusell där de senaste nyheterna går i en loop 
  • Schemalägga, kategorisera och anpassa nyheter 
  • Skapa inbjudan till en aktivitet, event eller möte med kommentarsfunktion 
  • Ladda upp egna nyhetsbilder eller från sajten Pixabay 
  • Anmälningsfunktion 
  • Kommentarsfunktion på alla nyheter 
  • Ändra inställningarna i en enkel kontrollpanel.

Add Intranät: Länklista 

Interna länkar i Add 
Du kan enkelt skapa länkar på startsidan till viktig information i Add som exempelvis nödlägesberedskap eller annan information i Add som man vill att användarna ska nå med en knapptryckning.

Externa länkar 
För att medarbetarna enkelt ska kunna hitta externa siter eller andra system så kan du som administratör enkelt lägga upp externa länkar med förklarande text och med möjlighet att ladda upp egna bilder för att göra det tydligare vad källan är. 

Viktiga länkar i Add Ledningssystem
Add Ledningssystem kalender

Add Intranät: kalender


För att tydligt visa dagens och kommande händelser inom verksamheten, finns en lättarbetad kalender på startsidan. Händelserna kan enkelt behörighetsstyras baserat på organisationsenhet. Dessutom har du möjligheten att som tillval lägga till funktionen att visa datum från andra delar av systemet i kalendern. Med detta tillvägagångssätt får du en komplett och överskådlig bild av alla viktiga händelser i verksamheten. 

RSS Nyhetsflöden i Add intranät 

För att skapa automatisk visning av nyheter, speciellt inom din bransch, har du möjlighet att enkelt länka in RSS-flöden på startsidan. Som systemadministratör kan du lägga upp ett fritt antal RSS-flöden och ställa in hur många nyheter som du vill ska visas per informationskälla. Genom att utnyttja denna funktion håller du dina användare uppdaterade med de senaste nyheterna och utvecklingen inom branschen, vilket ger en värdefull och dynamisk användarupplevelse.

Add Ledningssystem RSS flöde
Hjälpfunktioner i Add Ledningssystem

Hjälpfunktioner i Add Intranät


En särskild hjälpsektion med beskrivningar och bildexempel av väsentliga delar finns tillgänglig i Add. Denna sektion blir kontinuerligt utbyggd och uppdaterad i takt med att nya möjligheter tillkommer i plattformen. På så sätt kan användarna dra nytta av en omfattande och aktuell kunskapsbas som stöder dem i att effektivt utnyttja alla verktyg och funktioner som Add har att erbjuda.

Användarstatistik i Add Intranät

Oavsett om en användare öppnar ett visst informationsobjekt eller om en administratör gör ändringar i plattformen blir allt sparat automatiskt. Administratörer kan se informationen vid respektive objekt, eller via en särskild sida för användarstatistik.

På sidan för användarstatistik kan du se hur användare har arbetat i Add under det senaste 12 månaderna, men tidsintervallet kan du ändra. Det finns tydliga diagram som bla visar vilka informationsobjekt som användare har sett flest gånger, vilka användarkonton som varit mest aktiva samt hur många unika användare som har varit inloggade varje månad.  

Användarstatistik i Add Ledningssystem

Årshjul som tillvalsfunktion

Du kan välja att lägga till tillvalsfunktionen Årshjul till ditt intranät. Årshjulet i Add spelar en central roll i ett fungerande ledningssystem genom att tydligt visualisera återkommande händelser under året. Det ger en klar översikt över verksamhetens löpande aktiviteter och underlättar hanteringen av arbetsuppgifter kopplade till olika intervaller, såsom årliga, halvårs- eller kvartalsvisa aktiviteter. Det är enkelt att skapa nya händelser i Årshjulet. För varje händelse framgår det tydligt när den ska utföras och vilken avdelning den tillhör.

Läs mer om tillvalsfunktionen Årshjul här –>

Fördelar med Add Intranät

Add Intranät är anpassningsbart efter dina önskemål

Anpassningsbart

Add Intranät erbjuder anpassningsmöjligheter för både användare och systemadministratörer. Användare kan välja att minimera enskilda sidsektioner för en skräddarsydd upplevelse, medan administratörer enkelt kan anpassa layouten och lägga till egna sidsektioner.

Add intranät erbjuder en effektiv nyhetshantering

Effektiv nyhetshantering

Intranätet inkluderar modern nyhetshantering med funktioner som nyhetskarusell, schemaläggning, kategorisering och kommentarsfält. Detta möjliggör en smidig publicering av nyheter och inbjudningar samt interaktion med användare.

Add intranät erbjuder möjligheten att skapa både interna och externa länkar på startsidan.

Hantering av länkar

Add Intranät erbjuder möjligheten att skapa både interna och externa länkar på startsidan. Detta gör det enkelt för användare att nå viktig information och externa webbplatser med ett enkelt knapptryck.

Add Intranät kalenderfunktion intranät

Kalenderfunktion

Intranätet har en lättarbetad kalender som tydligt visar dagens och kommande händelser inom organisationen. Du kan anpassa och behörighetsstyra kalendern baserat på organisationsenheter. Du kan även visa datum från andra delar av systemet.

Add Intranät ger dig möjligheten att lägga till RSS-flöden på startsidan.

RSS-flöden

Möjligheten att inkludera RSS-flöden ger användarna tillgång till aktuella nyheter och utveckling inom branschen. Detta ger en dynamisk användarupplevelse och håller användarna uppdaterade.

Add Intranät erbjuder hjälpfunktioner och administratörer att se användarstatistik.

Hjälpfunktioner och användarstatistik

Add Intranät inkluderar en omfattande hjälpsektion som stöder användarna med beskrivningar och bildexempel. Dessutom loggas användarstatistik automatiskt, vilket ger administratörer insikter om användningen av plattformen och hur användare interagerar med den.

Kundrekommendationer

Add Ledningssystem är komplett och kostnadseffektivt – det är verkligen mycket värde för pengarna. Dessutom är det lika enkelt att lära sig som Outlook! Jag rekommenderar varmt att välja Add Ledningssystem, särskilt för ISO, eftersom det sparar tid och låter oss växa med systemet!


Poyan Sandell, Catch Me

Vi har tidigare haft Reklamationer/Avvikelser/Klagomål i Excel. Genom att ”automatisera” blir hanteringen effektivare. Viktiga aspekter när vi valde Add var systemets flexibilitet och Addsystems vilja och förmåga att support.

Nevena Ratkov, Bring Cargo

Add hjälper oss att få ut nyheter i organisationen på ett snabbt sätt samt förenklar vårt arbete med intern info och ledighetshantering samt registrering av avvikelser.

Robert Hill, Doktorama

Det bästa med Add är att det är väldigt lättarbetat och lättanvänt. Alla har lätt för att hitta den sökta informationen, vilket hjälper verksamheten med tidsbesparing, effektivitet och att göra rätt. Vi kan också på ett enkelt sätt se om information går fram.

Freddy Jensen, Euromaster

Det bästa med Add är att vi har alla reklamationer på ett ställe och svart på vitt när de skickades in och vilket flöde som ärendet har behandlats i. Inget glöms bort. Det är logiskt så alla förstår det utan någon ”kurs” i hur det fungerar.

Tina Flodins, GBJ Bygg

Add ger användaren en smidig komplett bild över företaget. Enkelt för administratörer att delge information på ett strukturerat sätt. Håller organisationen uppdaterad och informerad.

Björn Källström, Orrefors

Det bästa med Add är totaleffektiveten, hög grad av verksamhetsnytta kombinerat med relativt låga administrationsinsatser. Ett bra och lättillgängligt systemstöd för våra verksamhetssystem, avvikelsehantering och allmän informationsspridning till personalen.

Mikael Jonsson, Gunnebo Fastening

Bra respons på aktiviteter som behöver lösas. Vi har fått bättre styrning av vår hantering av uppgifter.

Ingela Johansson, Nexans

Det är möjligt att snabbt och enkelt ge återkoppling och information till alla medarbetare inom organisationen samtidigt. Att kunna ha en tillgänglig styrning när medarbetarna är på fältet, och samla material och sprida kunskap i en gemensam plattform.

Elaine Snahr Bryntesson, Olivia hemtjänst

Då vi är utspridda över hela Sverige så blir Add en gemensam plattform. Add löser våra problem genom att allt finns och framförallt sparas/arkiveras på ett ställe.

Jessica Andersson, Rekal

Add är ett enkelt och lättanvänt redskap för dokumenthantering, möteshantering, process- och ärendehantering m.m, som gör det smidigt att upprätta och ajourhålla även komplicerade integrerade ledningssystem. Vi har med hjälp av Add fått god ordning och högre effektivitet i verksamheten.


Rickard Wester, Västervik Energi & Miljö