Addsystems
en_GB

Add

Intranät

Lägg in, kom åt och dela relevant information med minimalt antal klick

Add Intranät är en naturlig startpunkt

Add Intranät skapar en naturlig startpunkt för samtliga anställda kring ledningssystemet eller kring verksamheten som helhet. Som användare kan man välja att minimera enskilda sidsektion och som systemadministratör kan man flytta runt på sidan och lägga till egna sk sidsektioner.  

Nyhetshantering är en modern lösning för företagsintranät som erbjuder funktioner som nyhetskarusell, schemaläggning, kategorisering och kommentarsfält. Det finns även möjlighet att skapa interna och externa länkar, visa händelser i en kalender, integrera RSS-flöden och presentera nyckeltal. Användarstatistik loggas automatiskt, och det finns hjälpfunktioner för att underlätta användningen. 

Intranät skapa nyheter

Nyhetshantering

En av funktionerna som Add Intranät erbjuder är Add Nyhetshantering, vilken utgör en kärnfull och modern lösning med utmärkta funktioner. Med Add Intranät kan du agera likt många av våra kunder och använda Add som ditt företagsintranät. Genom detta kan du publicera nyheter och inbjudningar, och du har möjligheten att välja vilka som ska få se nyheterna samt lägga till ett kommentarsfält för interaktion. 

Add Nyhetshantering ger följande möjligheter: 

  • Nyhetskarusell där de senaste nyheterna går i en loop 
  • Schemalägga, kategorisera och anpassa nyheter 
  • Skapa inbjudan till en aktivitet, event eller möte med kommentarsfunktion 
  • Ladda upp egna nyhetsbilder eller från sajten Pixabay 
  • Anmälningsfunktion 
  • Kommentarsfunktion på alla nyheter 
  • Inställningarna av lösningen kan enkelt ändras i en särskild kontrollpanel.

Add Intranät: Länklista 

Interna länkar i Add 
Du kan enkelt skapa länkar på startsidan till viktig information i Add som exempelvis nödlägesberedskap eller annan information i Add som man vill att användarna ska nå med en knapptryckning.

Externa länkar 
För att medarbetarna enkelt ska kunna hitta externa siter eller andra system så kan du som administratör enkelt lägga upp externa länkar med förklarande text och med möjlighet att ladda upp egna bilder för att göra det tydligare vad källan är. 

Intranät länklista
Intranät kalender

Add Intranät: kalender


För att tydligt visa dagens och kommande händelser inom verksamheten, finns en lättarbetad kalender på startsidan. Händelserna kan enkelt behörighetsstyras baserat på organisationsenhet. Dessutom har du möjligheten att som tillval lägga till funktionen att visa datum från andra delar av systemet i kalendern. Med detta tillvägagångssätt får du en komplett och överskådlig bild av alla viktiga händelser i verksamheten. 

RSS Nyhetsflöden i Add intranät 

För att skapa automatisk visning av nyheter, speciellt inom din bransch, har du möjlighet att enkelt länka in RSS-flöden på startsidan. Som systemadministratör kan du lägga upp ett fritt antal RSS-flöden och ställa in hur många nyheter som du vill ska visas per informationskälla. Genom att utnyttja denna funktion håller du dina användare uppdaterade med de senaste nyheterna och utvecklingen inom branschen, vilket ger en värdefull och dynamisk användarupplevelse.

Intranät RSS flöde
Intranät hjälpfunktioner

Hjälpfunktioner i Add Intranät


En särskild hjälpsektion med beskrivningar och bildexempel av väsentliga delar finns tillgänglig i Add. Denna sektion blir kontinuerligt utbyggd och uppdaterad i takt med att nya möjligheter tillkommer i plattformen. På så sätt kan användarna dra nytta av en omfattande och aktuell kunskapsbas som stöder dem i att effektivt utnyttja alla verktyg och funktioner som Add har att erbjuda.

Användarstatistik i Add Intranät

Allt som händer i Add loggas automatiskt och det gäller inte bara förändringar utan även att en användare öppnar ett visst informationsobjekt. Den informationen kan visas för administratörer vid respektive objekt, men det finns även en särskild sida för användarstatistik tillgänglig för administratörer.

Där visas hur man arbetat i Add under det senaste 12 månaderna, men tidsintervallet går att ändra.  Där finns diagram som bl a visar vilka informationsobjekt som visats mest, vilka användarkonton som varit mest aktiva samt hur många unika användare som varit inloggade varje månad. 

Intranät användarstatistik

Fördelar med Add ledningssystem

Add ledningssystem- trygg förvaring

Trygg förvaring

I en och samma webbplattform kan du samla in, organisera och lagra all information var och när som helst, med dagliga backuper.

Add ledningssystem- Tydlig prisbild

Tydlig prisbild

Ingen licenskostnad, bara en löpande månadsavgift och 3 månaders löpande uppsägningstid.

Add ledningssystem- sparad tid

Sparad tid

Med ett användarvänligt ledningssystem får du mer tid över till att fokusera och lägga tid på det mer viktiga i verksamheten.

Add ledningssystem- skalbarhet

Skalbarhet

Utgå från det ni behöver idag och bygg på med färdiga lösningar allteftersom eller förändra de ni har. Med denna flexibilitet kan Add lätt anpassas till just din verksamhets specifika behov.

Add ledningssystem-bättre samarbete

Bättre samarbete

Systemet underlättar och förtydligar varje medarbetares roll och ansvar. Ni kan effektivt samarbeta med ärenden och dokument och får uppgifter direkt på startsidan och med länkar via e-post.

Add ledningssystem lättillgänglighet

Lättillgänglighet

Add tillhandahålls som en molntjänst med drift inom Sverige och du slipper därmed krångliga uppkopplingar och installationer. Kom lätt åt ert system via dator, surfplatta eller mobil.

Kundrekommendationer

Vi har tidigare haft Reklamationer/Avvikelser/Klagomål i Excel. Genom att ”automatisera” blir hanteringen effektivare. Viktiga aspekter när vi valde Add var systemets flexibilitet och Addsystems vilja och förmåga att support.

Nevena Ratkov, Bring Cargo

Add hjälper oss att få ut nyheter i organisationen på ett snabbt sätt samt förenklar vårt arbete med intern info och ledighetshantering samt registrering av avvikelser.

Robert Hill, Doktorama

Det bästa med Add är att det är väldigt lättarbetat och lättanvänt. Alla har lätt för att hitta den sökta informationen, vilket hjälper verksamheten med tidsbesparing, effektivitet och att göra rätt. Vi kan också på ett enkelt sätt se om information går fram.

Freddy Jensen, Euromaster

Det bästa med Add är att vi har alla reklamationer på ett ställe och svart på vitt när de skickades in och vilket flöde som ärendet har behandlats i. Inget glöms bort. Det är logiskt så alla förstår det utan någon ”kurs” i hur det fungerar.

Tina Flodins, GBJ Bygg

Add ger användaren en smidig komplett bild över företaget. Enkelt för administratörer att delge information på ett strukturerat sätt. Håller organisationen uppdaterad och informerad.

Björn Källström, Orrefors

Det bästa med Add är totaleffektiveten, hög grad av verksamhetsnytta kombinerat med relativt låga administrationsinsatser. Ett bra och lättillgängligt systemstöd för våra verksamhetssystem, avvikelsehantering och allmän informationsspridning till personalen.

Mikael Jonsson, Gunnebo Fastening

Bra respons på aktiviteter som behöver lösas. Vi har fått bättre styrning av vår hantering av uppgifter.

Ingela Johansson, Nexans

Det är möjligt att snabbt och enkelt ge återkoppling och information till alla medarbetare inom organisationen samtidigt. Att kunna ha en tillgänglig styrning när medarbetarna är på fältet, och samla material och sprida kunskap i en gemensam plattform.

Elaine Snahr Bryntesson, Olivia hemtjänst

Då vi är utspridda över hela Sverige så blir Add en gemensam plattform. Add löser våra problem genom att allt finns och framförallt sparas/arkiveras på ett ställe.

Jessica Andersson, Rekal

Add är ett enkelt och lättanvänt redskap för dokumenthantering, möteshantering, process- och ärendehantering m.m, som gör det smidigt att upprätta och ajourhålla även komplicerade integrerade ledningssystem. Vi har med hjälp av Add fått god ordning och högre effektivitet i verksamheten.


Rickard Wester, Västervik Energi & Miljö