Add Ärendehantering

Ta kontroll över din
verksamhet med ett enkelt ärendehanteringssystem

Gör ditt förbättringsarbete effektivt med ett ärendehanteringssystem

Vi har utformat Add Ärendehantering med fokus på att maximera effektiviteten i varje steg av ärendehanteringsprocessen. Vilket inte bara göra det till en användarvänlig lösning, utan också en skräddarsydd verktygslåda för att möta dina krav och önskemål.

Med denna plattform kan du smidigt hantera olika händelser såsom avvikelser, synpunkter, förbättringsförslag och reklamationer. Genom Add blir det enklare att navigera genom varje steg i processen, vilket gör det tillgängligt även för de som sällan hanterar ärenden. Upptäck hur vårt ärendehanteringssystem kan optimera din arbetsdag och ge dig fullständig kontroll över ärendeprocessen.

Enkel ärendehantering i alla steg

Det här ingår i Add Ärendehantering

  • Påminnelser via e-post och visning av sina uppgifter på startsidan
  • Liveuppdaterad statistik
  • Kontrollpanel för inställningar
  • All information är sökbar, inkl bifogade filer QR koder
  • API integrationer- tillvalslösning
  • Översikt för att sortera, gruppera och filtrera 
  • Rollstyrda behörigheter 
  • Villkorsstyrda menyer för enkel inrapportering 
  • Möjlighet att nyttja mobilkameran vid ärendeinrapportering 

Låt ärendehanteringssystemet bli en del av Add Ledningssystem

Plattformen Add är en kraftfull och anpassningsbar plattform för systematiskt kvalitetsarbete, som optimerar dina arbetsprocesser genom att ge dig total åtkomst till information och full kontroll över dina resultat. Add gör det enklare att arbeta tillsammans mot samma mål. Add Ärendehantering är en populär lösning att använda som en del av Add Ledningssystem. Andra vanliga lösningar i Ledningssystemet inkluderar Add Dokumenthantering, Add Processhantering och Add Intranät.

Prova Add Ledningssystem idag och ta steget mot en effektivare och mer lönsam verksamhet!

Startsidan i Add Ledningssystem visar på hur ärendehantering ser ut
anpassa hur du vill ha ditt ärendehantering

Anpassa hur du vill ha ditt Ärendehanteringssystem

Det finns möjlighet för att anpassa Add Ärendehantering efter dina önskemål. Vi erbjuder helt anpassade informationsflöden för att du effektivt ska kunna hantera och lösa varje enskilt ärende på ditt unika sätt. Använd vårt ärendehanteringssystem som en del av Add Ledningssystem eller som en separat lösning – du väljer, och vi anpassar oss efter dig!

Hur Add Ärendehantering förenklar ditt dagliga arbete

Gör arbetet enkelt även för de som inte är datorvana

Ett heltäckande ärendehanteringssystem

Tydlig uppföljning med översiktslistor och liveuppdaterad statistik

Upptäck Add Ärendehanterings smarta funktioner

Allt i Add är sökbart

I plattformen Add kan du söka fritt på allt du har skrivit, alla bifogade filer i ett ärende eller dokument. Det gäller exempelvis alla filer av typen MS Word, MS Excel, MS PowerPoint och textbaserade pdf-filer. Den avancerade sökfunktionen gör det enkelt att snabbt och exakt hitta relevant information utifrån datum och status. Lägg mindre tid på att leta och mer tid på att maximera din effektivitet!

Skapa och hantera dina ärenden direkt i mobilen

Optimera ditt arbetsflöde med Add Ärendehantering direkt från din mobil. Oavsett om du är på resande fot, i möte eller arbetar utanför kontoret kan du på ett enkelt sätt skapa och hantera ärenden i din mobil. Med en knapptryckning kan man ta ett kort eller spela in en film direkt när man rapporterar ett ärende.

Add skickar påminnelser med e-post

Add Ärendehantering säkerställer en effektiv hantering av ärenden genom att automatisera påminnelser för avvikelser och åtgärder som inte genomförs inom angiven tidsram. Påminnelser skickas via e-post till mottagaren och kommer även upp som en ny arbetsuppgift på startsidan i Add Ärendehantering. Detta säkerställer att ingen viktig detalj förbises och bidrar till en smidigare och mer effektiv arbetsprocess.

QR kod för en enkel startpunkt

Placera en QR-kod vid en plats eller sak, som en brandvarnare märkt ”Brandsläckare ur funktion!” Fotografera QR-koden med din mobil och Add skapar automatiskt ett ärende med färdiga fält för ”Brandsläckare ur funktion”. En smidig och effektiv startpunkt även för ovana användare.

Anpassa din Ärendehantering med kontrollpanelen

I Kontrollpanelen kan du enkelt överblicka och redigera vilka personer som har olika roller, samt vilka fält som visas och vilka som är obligatoriska. Dessutom har du friheten att konfigurera när påminnelser ska skickas och lägga till kategorier för en ännu smidigare organisation. Tack vare kontrollpanelen får du full kontroll över din Ärendehantering på ett enkelt och effektivt sätt!

Tydlig översikt över ärenden med automatiska uppföljningar

Få en överskådlig hantering av dina ärenden från skapande till avslut med tydliga översiktslistor i Add Ledningssystem. Plattformen erbjuder liveuppdaterad statistik vid ärendeskapande, möjliggör omfattande övervakning och minimerar risken för missade ärenden. Fördefinierade fält och kategorisering underlättar uppföljning och identifiering av avvikelser. Dessutom kan du ladda ner data som Excel-filer för effektiv hantering och analys.

API – tillvalslösning

Det är också möjligt att hämta information från andra källor med hjälp av ett kraftfullt API. Till exempel kan du generera data från ett affärssystem och sömlöst infoga det i Add för att förbättra ditt arbetsflöde. Upplev sömlös integration och effektiv hantering av information med Add Ärendehantering!

Kundrekommendationer

Add Ledningssystem är komplett och kostnadseffektivt – det är verkligen mycket värde för pengarna. Dessutom är det lika enkelt att lära sig som Outlook! Jag rekommenderar varmt att välja Add Ledningssystem, särskilt för ISO, eftersom det sparar tid och låter oss växa med systemet!


Poyan Sandell, Catch Me

Vi har tidigare haft Reklamationer/Avvikelser/Klagomål i Excel. Genom att ”automatisera” blir hanteringen effektivare. Viktiga aspekter när vi valde Add var systemets flexibilitet och Addsystems vilja och förmåga att support.

Nevena Ratkov, Bring Cargo

Add hjälper oss att få ut nyheter i organisationen på ett snabbt sätt samt förenklar vårt arbete med intern info och ledighetshantering samt registrering av avvikelser.

Robert Hill, Doktorama

Det bästa med Add är att det är väldigt lättarbetat och lättanvänt. Alla har lätt för att hitta den sökta informationen, vilket hjälper verksamheten med tidsbesparing, effektivitet och att göra rätt. Vi kan också på ett enkelt sätt se om information går fram.

Freddy Jensen, Euromaster

Det bästa med Add är att vi har alla reklamationer på ett ställe och svart på vitt när de skickades in och vilket flöde som ärendet har behandlats i. Inget glöms bort. Det är logiskt så alla förstår det utan någon ”kurs” i hur det fungerar.

Tina Flodins, GBJ Bygg

Add ger användaren en smidig komplett bild över företaget. Enkelt för administratörer att delge information på ett strukturerat sätt. Håller organisationen uppdaterad och informerad.

Björn Källström, Orrefors

Det bästa med Add är totaleffektiveten, hög grad av verksamhetsnytta kombinerat med relativt låga administrationsinsatser. Ett bra och lättillgängligt systemstöd för våra verksamhetssystem, avvikelsehantering och allmän informationsspridning till personalen.

Mikael Jonsson, Gunnebo Fastening

Bra respons på aktiviteter som behöver lösas. Vi har fått bättre styrning av vår hantering av uppgifter.

Ingela Johansson, Nexans

Det är möjligt att snabbt och enkelt ge återkoppling och information till alla medarbetare inom organisationen samtidigt. Att kunna ha en tillgänglig styrning när medarbetarna är på fältet, och samla material och sprida kunskap i en gemensam plattform.

Elaine Snahr Bryntesson, Olivia hemtjänst

Då vi är utspridda över hela Sverige så blir Add en gemensam plattform. Add löser våra problem genom att allt finns och framförallt sparas/arkiveras på ett ställe.

Jessica Andersson, Rekal

Add är ett enkelt och lättanvänt redskap för dokumenthantering, möteshantering, process- och ärendehantering m.m, som gör det smidigt att upprätta och ajourhålla även komplicerade integrerade ledningssystem. Vi har med hjälp av Add fått god ordning och högre effektivitet i verksamheten.


Rickard Wester, Västervik Energi & Miljö