Om Addsystems

Om Addsystems
PlayPlay
ADDSYSTEMS
OM

Vad erbjuder vi på Addsystems?

Vi är ett SaaS-bolag, software as a service, och erbjuder en enkel och webbaserad plattform för ledningssystem samt informationshantering som kan anpassas helt efter era behov, även över tid.

Add har i dagsläget användare i 15 olika länder och finns översatt på 13 språk. Webbplattformen Add är byggd för att passa alla, oavsett verksamhet eller storlek. Genom plattformen blir din verksamhet tillgänglig på alla enheter och kan därmed hjälpa dig att på ett enkelt och strukturerat sätt följa upp, effektivisera samt kvalitetssäkra era arbetssätt. Add som ledningssystem ger dig större utrymme att lägga tid på att utveckla verksamheten, istället för att administrera den.

”Vi uppskattar varmt att ni tack vare er begränsade företagsstorlek, kan upprätthålla personliga kundkontakter med god kunskap om respektive kunds specifika behov, samt er kundanpassade och verklighetsnära syn på effektivt ledningssystemarbete”

 

Rickard Wester
Kvalitets- och Miljöansvarig
Västervik Miljö & Energi AB

Dokument

Skapa, spara och sprid information till alla medarbetare på ett tryggt och enkelt sätt.

Ärende

Effektivisera verksamheten, håll koll på det som är aktuellt och synliggör avvikelser.

Processer

Ta snabbt fram processbeskrivningar med lättanvänd ”dra- och släpphantering”.

Lösningar

Flexibelt med både fördefinierade och kundanpassade lösningar. Välj mellan ett 30-tal.

Addsystems & Plattformen Add

Med 20 års erfarenhet av att arbeta med systemet vet vi på Addsystems vad Plattformen Add kan göra för dig i ditt arbete. Det är ett kostnadseffektivt val, då det krävs minimalt utbildningsbehov och går snabbt att implementera. Vi har i dagsläget över 130 kunder där vissa av dem varit med oss sedan starten för 20 år sedan, vilket vi tror är ett resultat av systemets stora anpassningsbarhet över tiden utifrån nya behov.

Addsystems historia

Addsystems grundades år 2000 med målet att skapa den mest kraftfulla plattformen på marknaden för ledningssystem och kvalitetssäkrad informationshantering. För att få en rivstart i utvecklingsarbetet fick vi hjälp av riskkapital i samarbete med Atle (sedermera 3i) och MVI.

 

Under år 2000 framtogs en unik objektorienterad datamodell. En modell som för med sig helt nya möjligheter för företag att kostnadseffektivt bygga och utveckla ett ledningssystem som når användning inom hela organisationen.

Byggt en djup kunskapsbas

Addsystems har sitt huvudkontor på Kungsgatan vid Stureplan. Vårt system och även kontor drivs uteslutande av vindkraft. Våra kunder består av såväl stora som små verksamheter över hela landet och i andra delar av Europa. Efter att ha arbetat med flera stora företag runt om i Europa sedan millennieskiftet har vi byggt en djup kunskapsbas. Vi har därmed fått god förståelse för hur anpassningar bidrar till användning i olika branscher. Vare sig det i ditt fall rör sig om en handfull eller tusentals användare.

Kungsgatan i Stockholm

Fredrik Sundström

VD, grundare och försäljningschef

Fredrik Sundström Addsystems

Fredrik är utbildad Civilingenjör från KTH och Civilekonom från Stockholms Universitet. Han startade aktiefonden Svensk Miljöfond 1994 som var ett samarbete mellan miljöstiftelsen, Det Naturliga Steget och Banco Fonder. År 1997 grundande han tillsammans med 7 kollegor konsult- och programvaruföretaget Ecobalance AB där han var VD. Tillsammans med Stefan Nyberg startade han Addsystems där han sedan starten arbetat som VD.

Anders Hägg

Huvudprojektledare

Anders Hägg Addsystems

Anders är utbildad Civilekonom från Stockholms universitet. Han arbetar som konsultchef och är ansvarig för den löpande planeringen av utveckling och kundprojekt. Han har en magisterexamen i ekonomi med inriktning på miljöledning och biologi, samt mångårig arbetslivserfarenhet inom miljöledning och som avdelningsingenjör på Sveriges provnings- och forskningsinstitut.

Mattias Andersson

Utvecklingschef

Mattias Andersson Addsystems

Mattias är systemutvecklare med huvudansvar för utvecklingsarbetet. Han har mångårig arbetslivserfarenhet som systemutvecklare, teknisk chef och utvecklingschef. Mattias har under lång tid arbetat som konsult med ansvar för företagens produktutveckling och har utvecklat ett 50-tal applikationer.

Hand in Hand

 

Vi är stolta över att som stödföretag hos Hand in Hand vara med och bidra till att utsatta och fattiga kvinnor får kunskap och kraft att ta sig själva och sina familjer ur fattigdom för gott. Effekten av Hand in Hands arbete resulterar i många positiva förändringar, såsom att fler barn kan gå i skolan, bättre hälsa, ökad jämställdhet, bättre miljö och ett ökat engagemang.