Karriär

Vi är ett växande SaaS-bolag som
ständigt säker efter nya stjärnor!

Var med på vår resa

Addsystems grundades år 2000 med målet att skapa den mest kraftfulla plattformen på marknaden för ledningssystem och kvalitetssäkrad informationshantering. Starta eller utöka din karriär hos oss!

Idag har vi ca 150 kunder i 15 olika länder i Europa och vårt system Add finns översatt på 13 olika språk. Med över 20 års erfarenhet och en djup kunskapsbas har vi fått god förståelse för hur anpassningar bidrar till användning inom olika branscher.

Vårt kontor på Kungsgatan i Stockholm vid Stureplan är samlingspunkten för oss de flesta dagarna i veckan. Vårt team består av 13 medarbetare som arbetar nära varandra och uppskattar öppenhet och kreativitet.

Vi uppmuntrar till nya idéer och värdesätter ansvar under frihet, vilket ger våra anställda stor flexibilitet. För att stärka teamets sammanhållning äter vi lunch tillsammans varje torsdag. Vi prioriterar också våra medarbetares hälsa och välmående med naprapatbesök på kontoret, bidrag till träningskort och en smidig lösning via EuroAccident vid ohälsa.

Vi söker ständigt efter nya talanger som vill stärka vårt team och vara med på vår resa. Tveka inte att höra av dig! 

Lediga tjänster

Vi är ett växande SaaS-bolag som ständigt hungrar efter nya medarbetare. Skicka oss gärna ett meddelande och berätta vem du är och vad kan erbjuda oss.   

Fördelar med att arbeta hos oss 

Karriär- Vi har roligt på jobbet

Vi har roligt på jobbet!

Vi är en arbetsplats som har roligt på jobbet, vi har högt i tak och vi tror att många bra idéer kan komma ifrån ett skratt. 

Karriär - Vi bryr oss om dig

Vi bryr oss om dig!

Vi bryr oss om dig och din hälsa och vi vet att livspusslet kan vara svårt att få ihop ibland, därefter erbjuder vi en flexibel arbetsplats.

Karriär - Vi uppsakttar kreativitet

Vi uppskattar kreativitet!

Vi tycker om att tänka nytt och testa saker som ingen har gjort förut!