Starta eller utveckla din karriär hos oss

Om du söker efter en arbetsplats där du som medarbetare blir en del av ett sammansvetsat team som tycker om att utvecklas och utmanas samtidigt som vi har roligt på arbetet, har du kommit rätt!

Var med på vår resa

I över 20 år har vi arbetat med att utveckla vår plattform Add för ledningssystem och kvalitetssäkrad informationshantering, med målet att göra Add till den mest kraftfulla plattformen på marknaden. Add är idag ett användarvänligt verktyg som hjälper våra kunder att skapa ordning och reda på arbetsplatsen genom att samla alla dokument, processer och ärenden i en och samma plattform.

Vi strävar ständigt efter att förbättra våra arbetsmetoder och utveckla Add. Vår framgång bygger på ett sammansvetsat team av kompetenta medarbetare som tillsammans utvecklas och utmanas för att hitta nya lösningar.

Vi söker ständigt efter nya talanger som vill stärka vårt team och vara med på vår resa. Starta eller utveckla din karriär hos oss! Skicka in en ansökan via formuläret nedan.

Fördelar med att arbeta hos oss 

Vi har roligt på jobbet!

Vi är en arbetsplats som har roligt på jobbet, vi har högt i tak och vi tror att många bra idéer kan komma ifrån ett skratt. 

Vi bryr oss om dig!

Vi bryr oss om dig och din hälsa och vi vet att livspusslet kan vara svårt att få ihop ibland, därefter erbjuder vi en flexibel arbetsplats.

Vi uppskattar kreativitet!

Vi tycker om att tänka nytt och testa saker som ingen har gjort förut! 

Addsystems har Kontor mitt i centrum på Kungsgatan 7 i Stockholm

Medarbetaren i centrum

Vi tror att ”om medarbetaren mår bra – kommer företaget må bra”, vilket innebär att vi sätter dig som medarbetare i främsta fokus. Hos oss får du stor frihet och eget ansvar över dina arbetsuppgifter. Vi tycker att det ska vara roligt och utvecklande att komma till jobbet.

För att främja vår starka gemenskap och teamkänsla arbetar vi nära varandra och ses på kontoret 2-3 dagar i veckan. Kontoret ligger centralt på Kungsgatan 7, nästan vid Stureplan i Stockholm. Vi värdesätter en god arbetsmiljö och hälsa och erbjuder därför:

  • Naprapatbesök på kontoret varje månad
  • Bidrag till träningskort via Epassi
  • En smidig lösning via EuroAccident vid ohälsa.
  • Att bli en del av en trevlig arbetsplats med en familjär stämning.

Bli en del av något större

Med över 20 års erfarenhet och en djup kunskapsbas har vi fått god förståelse för våra kunder och hur anpassningar bidrar till användning inom olika branscher. Våra kunder är väldigt viktiga för oss och oavsett vilken roll du har hos oss kommer du komma i kontakt med våra kunder. Idag har vi ca 170 kunder i 15 olika länder i Europa och vårt system Add finns översatt på 13 olika språk. Vårt unika system och det ökande intresset för våra erbjudanden gör att vi ständigt växer och kan välkomna nya medarbetare.

Lediga tjänster

Sales Development Representative

Vi söker en relationsdrivande person som drivs av att nå mål och göra affärer med tidigare erfarenhet som säljare. I rollen som Sales Development Representative ansvarar du för att identifiera leads och bokar möten med potentiella kunder. Du är kundens första kontaktpunkt innan du skickar dem vidare till de andra två säljarna som fördjupar behovsanalysen. Du blir en viktig bidragande del till företagets tillväxt och framgång där du sätter standarden och kvaliteten för resten av kundrelationen.

Låter det intressant? Läs hela annonsen och sök idag!

Hittar du inte en tjänst för dig?

Vi är ett växande SaaS-bolag som ständigt hungrar efter nya medarbetare.
Skicka oss gärna ett meddelande och berätta vem du är och vad kan erbjuda oss.   

Ett ledningssystem att lita på

Add ledningssystem finns på 15 språk

15

Antal språk

Add Ledningssystem har 24 års erfarenhet

24

Års erfarenhet

Add Ledningssystem har 21 lösningar

21

Lösningar

Add Ledningssystem har över 50 000 användare

50000+

Användare

Add Ledningssystem finns i 15 länder

15

Länder Add används i