Rondering/Kontroll

Rondering/Kontroll
Rondering/Kontroll
Rondering i mobilen
UTFÖR KONTROLLERNA PÅ PLATS
- DIREKT I MOBILEN
ADD RONDERING/KONTROLL
Inuse Award finalist

Forma egna kontroller med Add Rondering

Add Rondering

Add Rondering erbjuder en lösning där ni på ett enkelt sätt kan skapa era egna regelbundna ronderingar utifrån era behov samt utforma dina egna kontrollformulär.

I de flesta verksamheter utförs någon typ av regelbundna kontroller. Det kan vara kontroller av brandskydd, arbetsmiljö, livsmedel, lås och larm, dokument eller andra säkerhetsrelaterade ronder. Kontrollerna kan utföras på plats direkt i dator eller mobil. Add Rondering kan användas både som en enskild lösning eller som ett kompletterande tillval till ert verksamhetssystem.

Skapa egna unika ronderingar

För varje rondering eller kontroll som läggs upp kan du skriva en kort beskrivning av vad som behövs göras samt ladda upp en bild för förtydligande. Varje kontroll har ett valfritt antal punkter och genomförs på önskad tidpunkt genom schemalagda kontrollrundor. Du kan genom förvalda intervaller välja om de ska ske varje dag, vecka, månad, kvartal, tertial eller år.

Samla allt på startsidan

Du kommer med en enkel knapptryckning åt de kontroller som återstår att genomföras via startsidan. När du genomfört en kontroll av ett objekt markerar du det som OK eller Ej OK med möjlighet att skriva kommentarer eller skapa en åtgärd. Skulle du som kontrollant inte genomföra kontrollen inom utsatt tid markeras kontrollen som försenad.

Påminnelser skickas på mejl

Dina kontroller finns samlade och visas som dina uppgifter på startsidan. Påminnelser när något måste göras skickas till den ansvarige på mejl med en länk till systemet. Påminnelsen syns även direkt på startsidan.

Få bättre översikt över dina kontroller

Statusen för hur alla kontroller ligger till finns samlade i en lättöverskådlig lista med möjlighet att enkelt kunna sortera dessa. Varje kontroll visas med en färg som förklarar om den exempelvis är aktiv, genomförd, försenad eller missad, vilket ger dig en snabb överblick över samtligas status.

Nyfiken på lösningen för Rondering?


Välj ett alternativ
Härmed samtycker jag till att mina personuppgifter behandlas enligt Addsystems integritetspolicy. Läs mer på www.addsystems.com/integritetspolicy
https://www.addsystems.com