Rondering/Egenkontroll

Rondering/Kontroll
Rondering/Kontroll
Rondering i mobilen
UTFÖR KONTROLLERNA PÅ PLATS
- DIREKT I MOBILEN
ADD RONDERING/KONTROLL
Inuse Award finalist

Add Rondering / Egenkontroll erbjuder en lösning där ni på ett enkelt sätt kan skapa era egna regelbundna ronderingar. Varje ansvarig får en lista med kontrollinstruktion och bild att göra direkt i mobilen.

I de flesta verksamheter utförs någon typ av regelbundna kontroller. Det kan vara kontroller av brandskydd, arbetsmiljö, livsmedel, lokaler, dokument eller andra säkerhetsrelaterade ronder.  Add Rondering / Egenkontroll kan användas både som en enskild lösning eller som ett kompletterande tillval till ert verksamhetssystem.

Skapa egna unika ronderingar

För varje rondering eller kontroll som läggs upp kan du skriva en kort beskrivning av vad som behövs göras samt ladda upp en bild för förtydligande. Varje kontroll har ett valfritt antal punkter och genomförs på önskad tidpunkt genom schemalagda kontrollrundor.

Du kan genom förvalda intervaller välja om de ska ske varje dag, vecka, månad, kvartal, tertial eller år. Det går även bra att skapa flera kontrollscheman för samma platser och att kombinera kontrollrundor till ett tillfälle.

Samla allt på startsidan

Du kommer med en enkel knapptryckning åt de kontroller som återstår att genomföras via startsidan. När du genomfört en kontroll av ett objekt markerar du det som OK eller Ej OK med möjlighet att skriva kommentarer eller skapa en åtgärd. Skulle du som kontrollant inte genomföra kontrollen inom utsatt tid markeras kontrollen som missad.

Tack vare de avancerade allmänna funktionerna i Add möjliggörs sökning på enskilda ord, en strikt behörighetshantering och flerspråkstöd (tillval).

Påminnelser skickas på mejl

Dina kontroller finns samlade och visas som dina uppgifter på startsidan. Påminnelser när något måste göras skickas till den ansvarige på mejl med en länk direkt till uppgiften. Om man rapporterar in en avvikelse kommer en åtgärd skapas som också följs upp direkt i systemet.

Få bättre översikt över dina kontroller

Statusen för hur alla kontroller ligger till finns samlade i en lättöverskådlig lista med möjlighet att enkelt kunna sortera dessa. Varje kontroll visas med en färg som förklarar om den exempelvis är aktiv, genomförd, försenad eller missad, vilket ger dig en snabb överblick över hur arbetet fortlöper. Statistik visar status på startsidan.