Lex Sarah

Underlätta hela hanteringen av lex Sarah

Lex Sarah i mobilen

Rapportera in eventuella risker och missförhållanden enligt lex Sarah direkt på plats i din smartphone, surfplatta eller dator.

Alla som arbetar inom omsorgen är skyldiga att anmäla brister enligt Lex Sarah. Även när du är ute i fält kan du nu med din mobil enkelt logga in och till exempel få ut checklistor, instruktioner om någon inte öppnar dörren, eller om du behöver hantera akuta situationer.

Om du jämför ett ledningssystem där allt är sparat i pärmar med att ha det digitaliserat, inser du nog snabbt vilka lyft det kan göra i en organisation. Med den digitala versionen kan du enkelt strukturera upp rutinerna mycket smartare genom att koppla rätt rutin till aktuellt dokument, vilket är omöjligt i en fysisk pärm. Med en digitaliserad version har du dessutom alltid tillgång till den senaste versionen och behöver aldrig undra över om det är den uppdaterade versionen som ligger i pärmen.

Det inkluderar även en översikt för att gruppera, filtrera och sortera alla skapade ärenden. Samma sak gäller för lösningen vi har för lex Maria. Är det här något för er verksamhet? Var god kontakta oss, så hjälper vi dig.

webbaserat ledningssystem

Kontakta oss
Tveka inte att kontakta oss vid frågor eller funderingar!