Våra utmärkelser

Med över 20 års erfarenhet har vi erhållit ett flertal intyg och certifieringar. Vi strävar aktivt efter att säkerställa, följa upp och förbättra våra arbetsprocesser så att vi lever upp till krav och förväntningar från våra kunder, andra intressenter och oss själva.

ISO 14001

Vi arbetar aktivt för att minska vår påverkan på miljön och har blivit certifierade enligt miljöstandarden ISO 14001:2015. Det innebär att vi årligen blir granskade av en oberoende certifieringsorganisation för att säkerställa att vi håller våra åtaganden. Vårt miljöarbete samlar vi i vår egen plattform, Add, där vi hanterar miljörelaterade dokument, ärenden, processer, risker och mål.  Tack vare Add har vi även möjlighet att bidra till en positiv miljöpåverkan för våra kunder som kan automatisera, effektivisera och samla sitt miljöarbete i Add miljöledningssystem.

Läs mer om vårt miljöarbete här

Addsystems är certifierade enligt ISO 14001

AAA kreditvärde

Addsystems har fått AAA-kreditbetyg, vilket är den högsta möjliga rankningen för kreditvärdighet. Detta är en trygghet för dig som kund eftersom det bekräftar vår finansiella stabilitet och pålitlighet.

Addsystems har fått högsta AAA-kreditbetyg

Nordiskt tillväxtcertifikat

Addsystems har tilldelats Nordiskt tillväxtcertifikat. Detta certifikat belönar företag som visar stadig ekonomisk tillväxt, stabilitet och utmärkta resultat på den nordiska marknaden. För att erhålla certifikatet måste vi som företag visa hållbar tillväxt över flera år och uppfylla strikta kriterier för ekonomisk prestation och stabilitet. Detta ger dig som kund trygghet och bekräftar vår förmåga att växa och utvecklas på ett pålitligt sätt.

Intyg i Nordiskt tillväxtcertifikat

Toppbetyg i kundnöjdhet
och användarvänlighet

Vi är stolta över att vi har mottagit utmärkelser för toppbetyg i kundnöjdhet och användarvänlighet från jämförelse siten Businesswith. Dessa utmärkelser har vi fått tack vare positiva recensioner och omdömen från våra nöjda kunder.

Businesswith toppbetyg kundnöjdhet
Businesswith toppbetyg i användarvänlighet

Ett ledningssystem att lita på

Add ledningssystem finns på 15 språk

15

Antal språk

Add Ledningssystem har 24 års erfarenhet

24

Års erfarenhet

Add Ledningssystem har 21 lösningar

21

Lösningar

Add Ledningssystem har över 50 000 användare

50000+

Användare

Add Ledningssystem finns i 15 länder

15

Länder Add används i