Add Ledningssystem

Låt ordning och reda bli din superkraft!

Bli en hjälte i din organisation genom att samla all viktig information på ett och samma ställe, så att dina kollegor
snabbt och enkelt kan hitta rätt dokument. Gör förbättringsarbetet i organisationen enkelt!

Skapa ordning och reda och bli en vardagshjälte i organisationen

Med över 20 år i branschen har vi förstått att det är utmanande att engagera dina medarbetare i ditt viktiga förbättringsarbete i organisationen. Information är ofta utspridd på olika platser, vilket gör det svårt att hitta rätt dokument. Förutom det upplevs ledningssystem ofta som krångliga och endast en nödvändighet för certifieringar.

Med Add Ledningssystem kan du enkelt samla all information på ett ställe, vilket sparar tid och minskar frustrationen för både dig och dina medarbetare. Dessutom är Add en användarvänlig lösning så att även din datorovana kollega kan engagera sig i förbättringsarbetet

Bli en hjälte i din organisation när du skapar ordning och reda i din organisation!  

Startsidan av Add Kvalitetsledningssystem

Hur Add Ledningssystem underlättar din arbetsdag

Kvalitetsledningssystemet är ett Enkelt verktyg oavsett plats och datorvana

Enkelt verktyg oavsett plats och datorvana

Kvalitetsledningssystemet Kopplar viktig information till ISO 9001

Samlar all viktig information

Engagerar dina kollegor i

Kvalitetsledningssystemet är Anpassningsbart efter dina önskemål

Anpassningsbart efter dina önskemål

En komplett lösning för din organisation

Nyckeln för att kontinuerligt arbeta med förbättringsfrågor i organisationen är att ha allt samlat i en och samma plattform. Du kan använda dig av Add Ledningssystem som ett integrerat ledningssystem, vilket innebär att du kan hantera flera ledningssystem samtidigt. Exempelvis kan det vara miljöledningssystem, kvalitetsledningssystem och informationssäkerhetssystem. Vårt mål är att Add ska kunna växa i takt med dig, och därför har vi tagit fram över 20 olika lösningar som du kan lägga till när du vill.

Vanliga lösningar som används i Add Ledningssystem är:

Enkelt dra-och-släpp verktyg

Vi strävar efter att du ska kunna använda Add självständigt utan att behöva ta hjälp av konsulter eller betala extra kostnader. Därför har vi utvecklat Add till en no-code lösning, vilket innebär att du inte behöver någon kodningskompetens för att använda den. Med ett enkelt drag-and-drop-verktyg kan du själv anpassa utseendet i Add. Dessutom kan du arbeta från vilken enhet som helst, var som helst i världen. Add leder dig smidigt genom alla steg i ditt förbättringsarbete.

Add Miljöledningssystem startsida på dator och på mobil
Add Kvalitetsledningssystem är formbart efter dina önskemål

Skräddarsytt efter dina behov
och önskemål

Den unika bredden av lösningar i Add gör det möjligt att skräddarsy ett paket av moduler som låter dig leda, planera och kontrollera olika delar av verksamheten. Det möjliggör också att du kan uppfylla internationella standarder som ISO-kraven och arbeta aktivt mot hållbarhetsfrågor.

Vad ingår?

  • Verktyg för att styra, planera, kontrollera och utvärdera verksamheten.
  • Rollstyrda behörigheter för användare.
  • Översatt till 15 olika språk.
  • Sökfunktion för enkel åtkomst till information.
  • Möjliggör integration med befintliga system.
  • Teknisk drift från serverhall i Sverige.
  • Automatisk uppdatering till senaste version av systemet.
  • Dygnsbackup i 90 dagar, veckobackuper under hela avtalstiden.
  • Tillgång till Addsystems servicedesk för felsupport.
Add Kvalitetsledningssystem ingår processhanteirng, dokumenthantering och ärendehantering

Ett ledningssystem att lita på

Add ledningssystem finns på 15 språk

15

Antal språk

Add Ledningssystem har 24 års erfarenhet

24

Års erfarenhet

Add Ledningssystem har 21 lösningar

21

Lösningar

Add Ledningssystem har över 50 000 användare

50000+

Användare

Add Ledningssystem finns i 15 länder

15

Länder Add används i

Kundrekommendationer

Add Ledningssystem är komplett och kostnadseffektivt – det är verkligen mycket värde för pengarna. Dessutom är det lika enkelt att lära sig som Outlook! Jag rekommenderar varmt att välja Add Ledningssystem, särskilt för ISO, eftersom det sparar tid och låter oss växa med systemet!


Poyan Sandell, Catch Me

Vi har tidigare haft Reklamationer/Avvikelser/Klagomål i Excel. Genom att ”automatisera” blir hanteringen effektivare. Viktiga aspekter när vi valde Add var systemets flexibilitet och Addsystems vilja och förmåga att support.

Nevena Ratkov, Bring Cargo

Add hjälper oss att få ut nyheter i organisationen på ett snabbt sätt samt förenklar vårt arbete med intern info och ledighetshantering samt registrering av avvikelser.

Robert Hill, Doktorama

Det bästa med Add är att det är väldigt lättarbetat och lättanvänt. Alla har lätt för att hitta den sökta informationen, vilket hjälper verksamheten med tidsbesparing, effektivitet och att göra rätt. Vi kan också på ett enkelt sätt se om information går fram.

Freddy Jensen, Euromaster

Det bästa med Add är att vi har alla reklamationer på ett ställe och svart på vitt när de skickades in och vilket flöde som ärendet har behandlats i. Inget glöms bort. Det är logiskt så alla förstår det utan någon ”kurs” i hur det fungerar.

Tina Flodins, GBJ Bygg

Add ger användaren en smidig komplett bild över företaget. Enkelt för administratörer att delge information på ett strukturerat sätt. Håller organisationen uppdaterad och informerad.

Björn Källström, Orrefors

Det bästa med Add är totaleffektiveten, hög grad av verksamhetsnytta kombinerat med relativt låga administrationsinsatser. Ett bra och lättillgängligt systemstöd för våra verksamhetssystem, avvikelsehantering och allmän informationsspridning till personalen.

Mikael Jonsson, Gunnebo Fastening

Bra respons på aktiviteter som behöver lösas. Vi har fått bättre styrning av vår hantering av uppgifter.

Ingela Johansson, Nexans

Det är möjligt att snabbt och enkelt ge återkoppling och information till alla medarbetare inom organisationen samtidigt. Att kunna ha en tillgänglig styrning när medarbetarna är på fältet, och samla material och sprida kunskap i en gemensam plattform.

Elaine Snahr Bryntesson, Olivia hemtjänst

Då vi är utspridda över hela Sverige så blir Add en gemensam plattform. Add löser våra problem genom att allt finns och framförallt sparas/arkiveras på ett ställe.

Jessica Andersson, Rekal

Add är ett enkelt och lättanvänt redskap för dokumenthantering, möteshantering, process- och ärendehantering m.m, som gör det smidigt att upprätta och ajourhålla även komplicerade integrerade ledningssystem. Vi har med hjälp av Add fått god ordning och högre effektivitet i verksamheten.


Rickard Wester, Västervik Energi & Miljö